Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

A început a noua ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”

Autor: meatmilkluni, 10 aprilie, 2017

Ediția din acest an a concursului organizat de Selgros are o miză mai mare în urma unor modificări menite să bucure deopotrivă bucătarii cât și proprietarii de restaurante. Printre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul concursului, se află:

 

Vor exista trei semifinale regionale:Dobrogea-Moldova, București (incluzând Muntenia și Oltenia), respectiv Transilvania-Banat; Semifinalele vor avea loc la București, pe 20 mai, în paralel cu festivalul ROWine Marea Finală, al cărei câștigător va merge la concursul Les Chefs en Or 2018, va avea loc la București, în noiembrie.

 

Înscrierile se vor face pe pagina dedicată concursului de pe site-ul Selgros.ro, în perioada 7-16 aprilie 2017. Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat tot pe site. Ingredientele obligatorii pentru înscrierea la ediția de anul acesta a concursului sunt: crap, plante aromatice pentru pește, mirepoix.

 

Despre Arena Bucătarilor:

 

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competițiaArena Bucătarilor, concurs destinatgastronomilor din România.

 

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus, în cei şase ani de desfăşurare, să premieze priceperea și măiestria celormai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintrepremiile oferite de Selgros România.

 

În anii 2010 și 2011 concursul  a avut loc în magazinele Selgros, pentru ca în 2012 să ieșim în stradă, aproape deoameni, în Piața Sfatului din Brașov și pe plajă, La Piazzetta în Mamaia.

 

În premieră în 2013, cele trei etape preliminareale competiţiei Arena Bucătarilor Selgros au avut loc online, prin intermediul aplicației dedicate de pe pagina desocializare Facebook/Selgros.Romania, iar Marea Finală s-a desfășurat în magazinul Selgros Brașov. Începând cu acest an competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or by Transgourmet.

 

În 2014 etapele preliminare s-au desfășurat online, iar finala la București, în Piața Enescu. Odată cu Arena Bucătarilor au avut loc competițiile Arena Barmanilor, Arena Bloggerilor și, în premieră, Arena Bucătărașilor, dedicată micilor chefi. 2015 este anul în care semifinalele și marea finală se desfășoară în magazinele Selgros.

 

Din 2015, competiția de suflet a Selgros România, Arena Bucătarilor, crește și mai mult în amploare atrăgând foarte mulți chefi bucătari în jurul ei.  Câștigătorul din 2015 a avut o misiune foarte grea în a reprezenta România și Selgros România în cadrul competiției internaționale Les Chefs en Or 2016.

 

Am continuat și în 2016 să căutam cel mai bun chef bucătar din România, pe care l-am trimis în Anglia la training cu Chef Claudio Costea, membru al juriului finalei.

 

Despre Selgros:

 

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere. În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

Avertizare ANSVSA destinată crescătorilor de porcine din gospodării
Autor: meatmilk  /   joi, 10 august 2017

(Comunicat) ANSVSA informează că esta porcină africană este o boală a porcinelor domestice şi sălbatice, mortală pentru porcii care se îmbolnăvesc. Pentru această boală nu există vaccin, singura cale de a feri animalele fiind respectarea unor măsuri de protecţie la venirea în contact cu animalele sănătoase. Pentru a vă proteja...

Inaq Consulting: Este momentul să deveniți experți!
Autor: meatmilk  /   joi, 10 august 2017

(Comunicat) INAQ Consulting oferă servicii integrate pentru dezvoltarea, creșterea performanțelor și competitivității la nivel individual și organizațional prin programe de instruire “in house”, organizate și personalizate în funcție de specificul cerințelor clienților noștri.   În prezent, programele de...