Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Incineratoare și stații de epurare la Romenvirotec

Autor: Meat MIlkmarți, 25 martie, 2014

Cu ocazia targului Romenvirotec desfasurat in perioada 26-29 Martie la Romexpo, Bucuresti, Aqua D&P Technologies va prezenta gama intreaga de tehnologii si servicii in domeniul Protectiei Mediului si Industriei Alimentare.
Aqua D&P este o companie cu capital integral romanesc si ofera servicii de Proiectare, Montaj si Punere in Functiune, Instruire Operatori si Urmarire Periodica a Functionarii.

In cadrul targului ii veti intalni pe reprezentantii companiei Aqua D&P Technologies din Cluj care va vor prezenta cele mai noi tehnologii si solutii eficiente pentru afacerea dumneavostra. Din acestea amintim: Statii de epurare apa uzata, Incineratoare deseuri, Instalatii de Biogaz, Instalatii de Deshidratarea Namolului, Potabilizare si Denitrificare, Biotehnologii.

Vor fi prezenti la stand reprezentanti ai firmelor straine partenere precum Pieralisi, Landustrie, Nordic Water, Inciner8.

Gama de echipamente tehnologice include: Instalatii de flotatie cu aer dizolvat, Pompe, Aeratori, Instalatii de automatizare, Decantoare si Separatoare Centrifugale, Instalatii de preparare si dozare chimicale, Arzatoare industriale, Biotehnologii, Instalatii de Filtrare si Prefiltrare, Snecuri, etc.

Printre clientii Aqua D&P Technologies se numara: Agrisol International, Ambro Suceava, InterAgro, Bunge, Tenaris, Sergiana, Napolact, Prio, Avicola Buzau, Vascar, Albalact, Cotnari, Crama Garboiu, Europig, Kosarom, Ocean Fish, Carniprod, Koyo, Vinexport, Schlumberger, Martifer, Agrana si lista continua.

Contact:
Dipl. Ing. Paul Chezan – Director Vanzari – 0740156525, email: contact@aquadp.ro

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...