Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2015: Alltech România a înregistrat o creștere a afacerilor cu 20%

Autor: Meat MIlkjoi, 29 octombrie, 2015

(Romulus Cristea) Prin programele derulate și extinderea activităților „direct la nivel de ferme”, echipa Alltech România a reușit, în acest an, o creștere importantă a afacerilor, cu 20% față de anul trecut.

 

„Am avut un an bun, creșterile înregistrate reflectând din plin acest lucru. Derulăm mai multe programe importante. De exemplu, prin Programul OnFarm, practic participăm direct și efectuăm evaluări la ferme, la fața locului. Astfel, propunem soluții adaptate la nivelul fiecărei ferme. Furnizăm aditivi furajeri și tot suportul tehnic necesar pe partea de management de fermă.

 

Printr-un alt program pe care îl desfășurăm Mycotoxin Management efectuăm evaluări specifice la ferme. Analizele necesare pentru respectivele ferme le realizăm în SUA. Specialiștii americani furnizează apoi soluțiile necesare și care trebuie aplicate cum ar fi, de exemplu, scoaterea anumitor ingrediente din nutrețuri. Soluțiile oferite sunt extrem de eficiente și complete”, a declarat Leonard Vișinescu, general manager la Alltech Romania, cu ocazia târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii Indagra 2015.

 

Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

„Pentru perioada următoare avem în vedere extinderea echipei la nivel național. Principiul pe care îl urmărim este ca prin activitatea noastră fermele să fie sănătoase, eficiente și profitabile”, a mai adăugat Leonard Vișinescu.

Nutriția oilor de lapte în timpul verii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 martie 2018

În lucrarea ”Dairy Sheep Nutrition” prezentată la un simpozion desfășurat la Weimar-Germania, în cursul lunii februarie a acestui an, cercetătorul irlandez David Treacher a concluzionat că, în absența continuă a studiilor în privința nutriției oilor de lapte, fermierii ar trebui să pună în relație calitatea laptelui cu nivelul...

Cargill: Consumatorii solicită suplimente naturale pentru animale
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 21 februarie 2018

Un sondaj privind dorințele consumatorilor, comandat de producătorul american Cargill, a dezvăluit preocuparea din ce în ce mai mare, în special printre milenieni, atât pentru sănătatea digestivă, cât și pentru bunăstarea animalelor și în special a modului în care acestea sunt hrănite.   Studiul intitulat...