Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2017: Mirdatod a demarat exportul de lactate în Statele Unite

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Și în acest an, standul companiei Mirdatod a fost vizitat de numeroși oaspeți ai târgului Indagra Food, stand care, ca de fiecare dată, a fost organizat în zona produselor tradiționale.

 

Nu e deloc de mirare acest lucru, atâta vreme cât compania mureșeană este unul dintre procesatorii de lapte care produce lactate la cele mai înalte standarde, din cel mai bun lapte, provenit de la văzuțe crescute în regim bio, pe pășuni de înaltă altitudine.

 

Dovadă și recunoașterea internațională, prin certificarea europeană pe care, după cum știm cu toții, a primit-o pentru vestita Telemea de Ibănești.

 

Prezent la stand, domnul Nicu Bumb-Inginer Șef al companiei, a declarat bucuros pentru revista Meat.Milk. că, în urma participării la Anuga, compania Mirdatod a încheiat nu mai puțin de nouă contracte de export, inclusiv cu Statele Unite ale Americii.

 

Tot domnul Bumb a declarat că Mirdatod va începe în curând o campanie de informare și mediatizare a calităților pe care le are Telemeaua de Ibănești, dar și celelalte produse fabricate în propria unitate, campanie care se va derula în țări ale Uniunii Europene și care va beneficia de fonduri europene de promovare, lucru pe care l-au aflat cu bucurie și domnii Valer Sician-Director General al Semtest BVN Mureș, și Claudiu Frânc-Președinte al FCBR, care vizitau și dânșii standul firmei.

C.E.: În 2016, România s-a clasat pe locul 8 în UE, la producția agro-zootehnică
Autor: Nora Marin  /   luni, 27 noiembrie 2017

În ziua de 26 noiembrie a.c., Eurostat și Comisia Europeană au dat publicității sinteza datelor statistice pe anul 2016, după ce au fost colectate datele complete de la fiecare stat membru al Uniunii Europene, datele fiind publicate de Farmers Weekly.   Astfel, în Uniunea Europeană, producția agricolă totală a scăzut în...

INSSE: Sacrificările și producția de carne în septembrie (Infografic)
Autor: meatmilk  /   luni, 13 noiembrie 2017

Conform ultimului infografic emis de INSSE, în luna septembrie 2017 faţă de aceeaşi lună a anului  anterior, numărul bovinelor sacrificate a scăzut  cu 16,7%.   În  luna  septembrie  2017  faţă  de  luna  august  2017,  numărul  sacrificărilor  şi    ...