Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2017: Mirdatod a demarat exportul de lactate în Statele Unite

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Și în acest an, standul companiei Mirdatod a fost vizitat de numeroși oaspeți ai târgului Indagra Food, stand care, ca de fiecare dată, a fost organizat în zona produselor tradiționale.

 

Nu e deloc de mirare acest lucru, atâta vreme cât compania mureșeană este unul dintre procesatorii de lapte care produce lactate la cele mai înalte standarde, din cel mai bun lapte, provenit de la văzuțe crescute în regim bio, pe pășuni de înaltă altitudine.

 

Dovadă și recunoașterea internațională, prin certificarea europeană pe care, după cum știm cu toții, a primit-o pentru vestita Telemea de Ibănești.

 

Prezent la stand, domnul Nicu Bumb-Inginer Șef al companiei, a declarat bucuros pentru revista Meat.Milk. că, în urma participării la Anuga, compania Mirdatod a încheiat nu mai puțin de nouă contracte de export, inclusiv cu Statele Unite ale Americii.

 

Tot domnul Bumb a declarat că Mirdatod va începe în curând o campanie de informare și mediatizare a calităților pe care le are Telemeaua de Ibănești, dar și celelalte produse fabricate în propria unitate, campanie care se va derula în țări ale Uniunii Europene și care va beneficia de fonduri europene de promovare, lucru pe care l-au aflat cu bucurie și domnii Valer Sician-Director General al Semtest BVN Mureș, și Claudiu Frânc-Președinte al FCBR, care vizitau și dânșii standul firmei.

INSSE: Sacrificările și producția de carne în februarie (Infografic)
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 aprilie 2018

(Comunicat) În luna februarie 2018 faţă de luna ianuarie 2018, numărul de ovine şi caprine sacrificate în unităţile industriale (abatoare) a scăzut cu 44,8%.   În luna februarie 2018 faţă de luna ianuarie 2018, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au scăzut la toate speciile de animale şi...

MADR: Modificările aduse Legii piețelor
Autor: meatmilk  /   joi, 5 aprilie 2018

(Comunicat) În Ședința de Guvern a fost aprobată o Ordonanță de urgență a Guvernului pentru stabilirea unor măsuri de aplicare a Legii nr. 70/2018 privind modificarea şi completarea Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.   Piața produselor din sectorul...