Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2017: Standul Eurato, unul dintre cele mai vizitate

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Bifând 20 de ani de la prima participare la Indagra, compania harghiteană Eurato a fost și la această ediție în fericita ipostază de a avea un program foarte încărcat de întâlniri de afaceri, grație soluțiilor tehnologice din Industria frigului pe care le furnizează.

 

Special pentru revista Meat.Milk, domnul Bencze Tivadar, Directorul General al firmei, a declarat că noutatea absolută pe care a prezentat-o posibililor beneficiari a fost celula de maturare a cărnii de vită, destinată î special zonei de HoReCa și caracterizată prin performanțe deosebite: Program de umidificare, control al temperaturii, sistem de circulare a aerului proaspăt, lampă de ultraviolete, toate acestea asigurând o maturare perfect controlată.

 

Tot la această ediție, Eurato a prezentat și o vitrină dodată cu un sistem de circulare a aerului cu o viteză cu 50 % mai mică decât a celorlalte vitrine prezentă actualmente pe piață, fiind astfel o opțiune ideală pentru magazinele alimentare și evitând uscarea produsului.

 

Un alt produs care s-a evidențiat a fost compresorul de frig super-silențios, marca Tecum, ideal, de asemenea, pentru instalarea în magazine, dar și sistemele Zanotti destinate autofrigorificelor de diferite gabarite.

 

Referindu-se la activitatea firmei, domnul Tivadar a declarat că Eurato are deja o creștere de 20 % a cifrei de afaceri dar aceasta va crește, cu siguranță, până la finalul anului, mai ales datorită petinoarelor pe care Eurato le va închiria diverșilor beneficiari din țară.

AHK a inaugurat un portal pentru promovarea unei afaceri pe piața germană
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 septembrie 2017

(Comunicat) În ultima vreme, tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei, marketplaceromania.Portalul Furnizorilor oferă...

Cursuri de pregătire pentru funcția de Manager de Proiect
Autor: meatmilk  /   marți, 6 iunie 2017

(Comunicat) Cursul practic intensiv “Manager Proiect” autorizat ANC si TUV Thuringen e.V. Germania, este organizat de Top Quality Management in perioada 08 - 10 IUNIE 2017, la Bucuresti - www.cursuriautorizate.ro.   Programul de formare are un pronuntat caracter practic, 80% din durata fiind alocata exercitiilor practice si...