Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2017: Standul Eurato, unul dintre cele mai vizitate

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Bifând 20 de ani de la prima participare la Indagra, compania harghiteană Eurato a fost și la această ediție în fericita ipostază de a avea un program foarte încărcat de întâlniri de afaceri, grație soluțiilor tehnologice din Industria frigului pe care le furnizează.

 

Special pentru revista Meat.Milk, domnul Bencze Tivadar, Directorul General al firmei, a declarat că noutatea absolută pe care a prezentat-o posibililor beneficiari a fost celula de maturare a cărnii de vită, destinată î special zonei de HoReCa și caracterizată prin performanțe deosebite: Program de umidificare, control al temperaturii, sistem de circulare a aerului proaspăt, lampă de ultraviolete, toate acestea asigurând o maturare perfect controlată.

 

Tot la această ediție, Eurato a prezentat și o vitrină dodată cu un sistem de circulare a aerului cu o viteză cu 50 % mai mică decât a celorlalte vitrine prezentă actualmente pe piață, fiind astfel o opțiune ideală pentru magazinele alimentare și evitând uscarea produsului.

 

Un alt produs care s-a evidențiat a fost compresorul de frig super-silențios, marca Tecum, ideal, de asemenea, pentru instalarea în magazine, dar și sistemele Zanotti destinate autofrigorificelor de diferite gabarite.

 

Referindu-se la activitatea firmei, domnul Tivadar a declarat că Eurato are deja o creștere de 20 % a cifrei de afaceri dar aceasta va crește, cu siguranță, până la finalul anului, mai ales datorită petinoarelor pe care Eurato le va închiria diverșilor beneficiari din țară.

La Indagra, Latin Pack & Spices a prezentat delicii ”în trend”
Autor: meatmilk  /   luni, 30 octombrie 2017

Latin Pack & Spices a dovedit prin prezența la actuala ediție a târgului Indagra că se înscrie pe deplin în tendințele momentului.   Astfel, potrivit domnului Cătălin Badea, Director Executiv, pe lângă Cârnații Măcelar și Salamul milanez, care au fost expuși ca noutăți absolute, compania pe care o reprezintă a...

CocoRico “a gustat viitorul” la Anuga 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 16 octombrie 2017

(Comunicat) CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat la târgul Anuga din Koln, cel mai mare și cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.   Târgul Anuga, desfășurat anul acesta sub genericul ”Gustă viitorul”, a găzduit 7.200 de companii din 108 de țări,...