Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Kralex și-a prezentat soluțiile de afumare naturală

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a oferit încă o dată companiei Kralex să își promoveze soluțiile tehnologice de procesare a cărnii.

 

Așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, vedeta a fost Natural Clean Smoke, o soluție care conferă produsului o culoare și un luciu optim, pentru o perioadă cât mai lungă, dă posibilitatea standardizării culorii prin conținutul constant de carbonili și a dozării precise a atomizorului, dar și scurtează timpul de afumare și randamente crescute cu 2-4 %.

 

Pe lângă această tehnologie, Kralex a prezentat întreaga ofertă de produse și servicii care au făcut din firmă una dintre liderii din domeniul procesării cărnii.

Elemente de amplificare a aromelor produselor din carne de vită
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 4 octombrie 2019

Industria cărnii de vită lucrează continuu pentru a satisface consumatorul și așteptările lui pentru produse de vită de înaltă calitate și fiabile, la un nivel rezonabil de cost pentru producător, ambalator, procesator și vânzător. Iar aroma și savoarea sunt trăsăturile senzoriale care afectează cel mai mult acceptarea...

Deloitte: În trei ani, automatizarea va dezvolta cu 27 % forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 septembrie 2019

(Comunicat) Liderii de business se așteaptă ca soluțiile de automatizare, precum roboții, sistemele care pot învăța (machine learning) și procesarea limbajului natural să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii treiani, conform celui mai recent studiu Deloitte Automation with Intelligence, efectuat în rândul a peste 500 de...