Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Kralex și-a prezentat soluțiile de afumare naturală

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a oferit încă o dată companiei Kralex să își promoveze soluțiile tehnologice de procesare a cărnii.

 

Așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, vedeta a fost Natural Clean Smoke, o soluție care conferă produsului o culoare și un luciu optim, pentru o perioadă cât mai lungă, dă posibilitatea standardizării culorii prin conținutul constant de carbonili și a dozării precise a atomizorului, dar și scurtează timpul de afumare și randamente crescute cu 2-4 %.

 

Pe lângă această tehnologie, Kralex a prezentat întreaga ofertă de produse și servicii care au făcut din firmă una dintre liderii din domeniul procesării cărnii.

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...