Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Kralex și-a prezentat soluțiile de afumare naturală

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a oferit încă o dată companiei Kralex să își promoveze soluțiile tehnologice de procesare a cărnii.

 

Așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, vedeta a fost Natural Clean Smoke, o soluție care conferă produsului o culoare și un luciu optim, pentru o perioadă cât mai lungă, dă posibilitatea standardizării culorii prin conținutul constant de carbonili și a dozării precise a atomizorului, dar și scurtează timpul de afumare și randamente crescute cu 2-4 %.

 

Pe lângă această tehnologie, Kralex a prezentat întreaga ofertă de produse și servicii care au făcut din firmă una dintre liderii din domeniul procesării cărnii.

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa
Autor: Nora Marin  /   joi, 7 martie 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.   Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii,...

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...