Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Kralex și-a prezentat soluțiile de afumare naturală

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a oferit încă o dată companiei Kralex să își promoveze soluțiile tehnologice de procesare a cărnii.

 

Așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, vedeta a fost Natural Clean Smoke, o soluție care conferă produsului o culoare și un luciu optim, pentru o perioadă cât mai lungă, dă posibilitatea standardizării culorii prin conținutul constant de carbonili și a dozării precise a atomizorului, dar și scurtează timpul de afumare și randamente crescute cu 2-4 %.

 

Pe lângă această tehnologie, Kralex a prezentat întreaga ofertă de produse și servicii care au făcut din firmă una dintre liderii din domeniul procesării cărnii.

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...