Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: OceanFish, un lider în continuă expansiune

Autor: meatmilkmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Unul dintre cele mai vizitate și apreciate standuri ale târgului Indagra Food, care și-a închis porțile la finalul săptămânii trecute, a fost, cu siguranță, cel al companiei OceanFish, un lider în domeniu despre care ne bucurăm să constatăm că se află în continuă expansiune.

 

Referindu-se la activitatea companiei și la noutatățile anunțate consumatorilor la Indagra, doamna Alesea Brînzilă a declarat pentru revista Meat.Milk: ”Deși anul 2018 s-a dovedit a fi dificil, compania noastră a reușit să depășească obstacolele și să își extindă activitatea pe toate planurile.

 

O dovadă în acest sens este lansarea unei game de produse din peste pentru copii peste 3 ani, Gama OceanFish KIDS, reprezentatata de personajul „Somonelu’Pancho & Clasa lui”. Decoamdată, gama este compusa din două produse, insa ea va fi extinsă, tocmai pentru a incuraja consumul de peste in randul copiilor. Și, ne-am bucurat să constatăm că, la lansare, reactia copiilor a fost neasteptata si incurajatoare.

 

Dealtfel, este un fapt bine cunoscut ca OceanFish a fost un pioner in introducerea pe piata din Romania a somonului fume si aceeasi idee dorim sa o cultivam si in randul copiilo). Așadar, momentan, avem două repere si anume:

 

-File Somon fume pentru copii, produs din somon proaspat, atent selectionat, fara conservanti, fara zahar, cu un continut redus de sare si afumat natural.

-File Pastrav fume pentru copii, produs din pastrav de munte proaspat, atent selctionat, fara conservanti, fara zahar, cu un continut redus de sare si afumat natural.

 

În altă ordine de idei, putem, anunța recertificarea Fabricii, cu Standartul IFS  de catre un o companie din Germania, anul acesta obtinând punctajul maxim. Mentionez ca suntem unica Fabrica procesare peste din Romania care detine acest Standart, un reper de calitate in industria alimentara internatioanala.

 

Totodată, acționăm pentru largirea gamei de peste proaspat si anume, introducerea Gamei de peste proaspat BIO (ECO), la solicitarea pietei si, in special, al consumatorului din retail.  Gama este compusa momentan din : crap proaspat romanesc, pastrav proaspat romanesc, somon de norvegia BIO, pastrav BIO, dorada BIO. Subiniez că fabrica noastră a fost autorizata in 2018 pentru procesarea pestelui BIO.

 

Si, nu în ultimul rând, putem anunța expansiunea depozitului si unitatii de procesare si ambalare a pestelui proaspat, un alt proiect realizat si finantat impreuna cu UE, in valoare de 9 milioane de lei, care va creste capacitate de procesare a fabricii existente cu aproximativ 1000 tone de peste proaspat, pe an.”

 

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...