Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Oscar, un lider independent, pentru o economie în mișcare

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Cea mai importantă companie românească, independentă, de pe piața furnizării de carburanți, Oscar, nu a lipsit nici de această dată din rândul expozanților de la târgul Indagra.

 

Din 2001, Oscar oferă partenerilor solutii personalizate partenerilor din transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere, gasind de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul, fara a se limita nicio clipa la rețeta cerere-oferta, ci creînd servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

 

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina, prin utilizarea unor canale de distributie variate:

 

vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client în parte. De-a lungul timpului, portofoliul a fost completat cu benzina, bitum si lubrifianti.

 

Dispunând de o infrastructura logistica moderna si extinsa, care include o retea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare de 50.000 mc si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai.

 

Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis, Oscar fiind astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

CBRE: Stocul de spații logistice și industriale a atins 3,4 milioane mp
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 septembrie 2018

(Comunicat) CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a anunțat rezultatele înregistrate pe piața locală de spații logistice și industriale, care a ajuns la 3,4 milioane de metri pătrați la finalul primului semestru (S1) din 2018, după un 2017 în care a atins 3,05 milioane de metri...

Pe 28 septembrie 2018 va avea loc TransCOOL FORUM
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 iulie 2018

Transport si depozitare cu temperatura controlata Un eveniment TransLogistica EXPO 28 septembrie 2018, 10.30 - Romexpo Bucuresti   (Comunicat) Eveniment conex TransLogistica EXPO, Forumul de transport si depozitare cu temperatura controlata, TransCOOL, va  aduce impreuna specialisti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al...