Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Oscar, un lider independent, pentru o economie în mișcare

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Cea mai importantă companie românească, independentă, de pe piața furnizării de carburanți, Oscar, nu a lipsit nici de această dată din rândul expozanților de la târgul Indagra.

 

Din 2001, Oscar oferă partenerilor solutii personalizate partenerilor din transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere, gasind de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul, fara a se limita nicio clipa la rețeta cerere-oferta, ci creînd servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

 

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina, prin utilizarea unor canale de distributie variate:

 

vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client în parte. De-a lungul timpului, portofoliul a fost completat cu benzina, bitum si lubrifianti.

 

Dispunând de o infrastructura logistica moderna si extinsa, care include o retea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare de 50.000 mc si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai.

 

Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis, Oscar fiind astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...

TC România: Sfaturi pentru alegerea simplă a echipamentelor frigorifice
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) In mai toate, afacerile unde sunt produse congelate sau refrigerate avem nevoie de echipamente frigorifice speciale pentru o depozitare cat mai eficienta.   Lista magazinelor online care comercializeaza astfel de echipamente este destul de mare, oferta este foarte variata, astfel incat va fi dificil sa ne oprim asupra unui...