Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Oscar, un lider independent, pentru o economie în mișcare

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Cea mai importantă companie românească, independentă, de pe piața furnizării de carburanți, Oscar, nu a lipsit nici de această dată din rândul expozanților de la târgul Indagra.

 

Din 2001, Oscar oferă partenerilor solutii personalizate partenerilor din transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere, gasind de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul, fara a se limita nicio clipa la rețeta cerere-oferta, ci creînd servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

 

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina, prin utilizarea unor canale de distributie variate:

 

vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client în parte. De-a lungul timpului, portofoliul a fost completat cu benzina, bitum si lubrifianti.

 

Dispunând de o infrastructura logistica moderna si extinsa, care include o retea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare de 50.000 mc si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai.

 

Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis, Oscar fiind astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

Alege produse profesionale de refrigerare de la TC România
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 ianuarie 2019

(Comunicat) De la firma TC Romania nu numai ca se pot achizitiona echipamente pentru supermarketuri, depozite, productie de alimente, cafenele si restaurante,  compania ofera si un ciclu complet de servicii necesare pentru a lansa astfel de produse frigorifice.   Avand in vedere ca aceste echipamente frigorifice sunt proiectate pentru...

TC România: Cum se întrețin corect vitrinele frigorifice
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România, să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.   Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare...