Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Standul firmei Marcel SRL, mereu plin de vizitatori

Autor: meatmilkmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Unul dinstre standurile mereu pline ale ultimei ediții a târgului Indagra, care s-a încheiat recent, a fost acela al procesatorului de carne Marcel SRL, acela care și-a expus aproape întreaga gamă de produse.

 

Dupa cum știm cu toții, bucataria moldoveneasca este una dintre cele mai savuroase si mai complexe din intreaga tara. De aceea, de 20 de ani, firma Marcel SRL o promoveaza si readuce zilnic gustul ei autentic, in fiecare casa.

 

Numai dacă amintim de faimoasa tochitura,  de toba ca la mama acasa, de sarmale sau pastrama de berbecut, precum si feluritele sortimente de carnati cu usturoi de Rachiteni sau busuioc de gradina, putem spune că Marcel SRL readuce la viata amintiri ale copilariei.

 

Pentru firmă, toate acestea sunt motive de mandrie, raspandind Gustul Marcel in intreaga lume: in Anglia, Italia, Spania, Germania, Portugalia sau Cipru.

 

Secretul Gustului Marcel consta in contopirea talentului si a experientei prelucrarii carnii proaspete, in retete atent alese, in savoarea condimentelor naturale si in tehnologia germană de ultimă generație, toate contopite in peste 300 de produse, puse in valoare de catre cei peste 300 de angajati.

 

Fie că este vorba despre produse traditionale sau despre produse de larg consum ale epocii moderne, grija, investita in fiecare, ramane aceeasi ! Reteta proprie? Bunul gust nu se discuta. Din bun-gust se naste gustul desavarsit, Marcel.

Zimbria, vedetă incontestabilă a târgului Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Reîntoarsă de la Paris, acolo unde au repurtat un deosebit succes la SIAL 2018, echipa firmei Zimbria, condusă de doamna Maria Verdeși și domnul Marius Verdeși își reconfirmă, ca de fiecare dată, statutul de vedetă incontestabilă a sectoarelor de procesare a cărnii și a laptelui.   Nu este de mirare, atâta vreme cât...

Produsele Kosarom fac deliciul vizitatorilor târgului Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Și în acest an, compania ieșeană Kosarom și-a expus produsele din carne la standul pe care îl are amenajat în pavilionul B1, făcând deliciul consumatorilor care le degustă și care, desigur, le cumpără.   Special pentru redacția revistei Meat.Milk, domnul Neculai Apostol-Președinte al grupului de firme Kosarom, ne-a declarat...