Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Standul firmei Marcel SRL, mereu plin de vizitatori

Autor: meatmilkmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Unul dinstre standurile mereu pline ale ultimei ediții a târgului Indagra, care s-a încheiat recent, a fost acela al procesatorului de carne Marcel SRL, acela care și-a expus aproape întreaga gamă de produse.

 

Dupa cum știm cu toții, bucataria moldoveneasca este una dintre cele mai savuroase si mai complexe din intreaga tara. De aceea, de 20 de ani, firma Marcel SRL o promoveaza si readuce zilnic gustul ei autentic, in fiecare casa.

 

Numai dacă amintim de faimoasa tochitura,  de toba ca la mama acasa, de sarmale sau pastrama de berbecut, precum si feluritele sortimente de carnati cu usturoi de Rachiteni sau busuioc de gradina, putem spune că Marcel SRL readuce la viata amintiri ale copilariei.

 

Pentru firmă, toate acestea sunt motive de mandrie, raspandind Gustul Marcel in intreaga lume: in Anglia, Italia, Spania, Germania, Portugalia sau Cipru.

 

Secretul Gustului Marcel consta in contopirea talentului si a experientei prelucrarii carnii proaspete, in retete atent alese, in savoarea condimentelor naturale si in tehnologia germană de ultimă generație, toate contopite in peste 300 de produse, puse in valoare de catre cei peste 300 de angajati.

 

Fie că este vorba despre produse traditionale sau despre produse de larg consum ale epocii moderne, grija, investita in fiecare, ramane aceeasi ! Reteta proprie? Bunul gust nu se discuta. Din bun-gust se naste gustul desavarsit, Marcel.

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...