Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Standul firmei Marcel SRL, mereu plin de vizitatori

Autor: meatmilkmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Unul dinstre standurile mereu pline ale ultimei ediții a târgului Indagra, care s-a încheiat recent, a fost acela al procesatorului de carne Marcel SRL, acela care și-a expus aproape întreaga gamă de produse.

 

Dupa cum știm cu toții, bucataria moldoveneasca este una dintre cele mai savuroase si mai complexe din intreaga tara. De aceea, de 20 de ani, firma Marcel SRL o promoveaza si readuce zilnic gustul ei autentic, in fiecare casa.

 

Numai dacă amintim de faimoasa tochitura,  de toba ca la mama acasa, de sarmale sau pastrama de berbecut, precum si feluritele sortimente de carnati cu usturoi de Rachiteni sau busuioc de gradina, putem spune că Marcel SRL readuce la viata amintiri ale copilariei.

 

Pentru firmă, toate acestea sunt motive de mandrie, raspandind Gustul Marcel in intreaga lume: in Anglia, Italia, Spania, Germania, Portugalia sau Cipru.

 

Secretul Gustului Marcel consta in contopirea talentului si a experientei prelucrarii carnii proaspete, in retete atent alese, in savoarea condimentelor naturale si in tehnologia germană de ultimă generație, toate contopite in peste 300 de produse, puse in valoare de catre cei peste 300 de angajati.

 

Fie că este vorba despre produse traditionale sau despre produse de larg consum ale epocii moderne, grija, investita in fiecare, ramane aceeasi ! Reteta proprie? Bunul gust nu se discuta. Din bun-gust se naste gustul desavarsit, Marcel.

Kosarom va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 aprilie 2019

Companie de cel mai înalt prestigiu din domeniul procesării cărnii, Kosarom va fi prezentă și în acest an la conferința Meat Milk, care își va desfășura cea de-a opta ediție la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Prima firmă din industria alimentară din România privatizată în anul 1992 prin...

La Meat.Milk 2019, Biotrend Plus va susține o comunicare de maxim interes
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

Compania Biotrend Plus SRL, Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, anunță tema comunicării pe care o va susține în ziua de 30 mai, în cadrul Workshop-ului LAPTE.   Comunicarea va fi efectuată de domnul Ivan Ivanov - Project Manager of Biokom Trendafilov Ltd, și va purta titlul ”Noul sistem ATP de...