Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Utilia Food Systems și-a extins numărul de furnizori

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a dat ocazia companiei Utilia Food Systems să anunțe extinderea gamei de produse pe care le furnizează, produse care poartă mărci celebre în sectorul de procesare al Industriei alimentare mondiale, cum ar fi Skanvaegt, Lutetia, Steen și Choeegger.

 

Potrivit doamnei Claudia Ignat-Specialist Relații Publice al companiei, Utilia urmărește furnizarea de tehnologii către companiile orientate spre export, așadar, utilaje de cea mai înaltă performanță, beneficiind de o rețea de distribuție extinsă la nivel național, dar și în Republica Moldova.

 

Utilia Food Systems a luat nastere in anul  2012 din pasiunea pentru industria alimentara. Activitatea companiei se bazeaza pe trading-ul de utilaje din industria alimentara, servicii de consultanta si service.

 

Distributia utilajelor, a materiilor prime , a condimentelor si aditivilor alimentari, atat pe piata interna, cat si pe piata externa, in special în Europa, s-a extins de la an la an.

 

Scopul Utilia este acela de a deveni principalul furnizor de echipamente, condimente si materii prime pentru piata de „convenience food“ si „ready meal“ din Romania, fiind intr-o continua dezvoltare, de aceea lucram la dezvoltarea unei noi hale destinate depozitarii si reconditionarii aparatelor second-hand.

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...