Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Utilia Food Systems și-a extins numărul de furnizori

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a dat ocazia companiei Utilia Food Systems să anunțe extinderea gamei de produse pe care le furnizează, produse care poartă mărci celebre în sectorul de procesare al Industriei alimentare mondiale, cum ar fi Skanvaegt, Lutetia, Steen și Choeegger.

 

Potrivit doamnei Claudia Ignat-Specialist Relații Publice al companiei, Utilia urmărește furnizarea de tehnologii către companiile orientate spre export, așadar, utilaje de cea mai înaltă performanță, beneficiind de o rețea de distribuție extinsă la nivel național, dar și în Republica Moldova.

 

Utilia Food Systems a luat nastere in anul  2012 din pasiunea pentru industria alimentara. Activitatea companiei se bazeaza pe trading-ul de utilaje din industria alimentara, servicii de consultanta si service.

 

Distributia utilajelor, a materiilor prime , a condimentelor si aditivilor alimentari, atat pe piata interna, cat si pe piata externa, in special în Europa, s-a extins de la an la an.

 

Scopul Utilia este acela de a deveni principalul furnizor de echipamente, condimente si materii prime pentru piata de „convenience food“ si „ready meal“ din Romania, fiind intr-o continua dezvoltare, de aceea lucram la dezvoltarea unei noi hale destinate depozitarii si reconditionarii aparatelor second-hand.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...