Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2018: Utilia Food Systems și-a extins numărul de furnizori

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a dat ocazia companiei Utilia Food Systems să anunțe extinderea gamei de produse pe care le furnizează, produse care poartă mărci celebre în sectorul de procesare al Industriei alimentare mondiale, cum ar fi Skanvaegt, Lutetia, Steen și Choeegger.

 

Potrivit doamnei Claudia Ignat-Specialist Relații Publice al companiei, Utilia urmărește furnizarea de tehnologii către companiile orientate spre export, așadar, utilaje de cea mai înaltă performanță, beneficiind de o rețea de distribuție extinsă la nivel național, dar și în Republica Moldova.

 

Utilia Food Systems a luat nastere in anul  2012 din pasiunea pentru industria alimentara. Activitatea companiei se bazeaza pe trading-ul de utilaje din industria alimentara, servicii de consultanta si service.

 

Distributia utilajelor, a materiilor prime , a condimentelor si aditivilor alimentari, atat pe piata interna, cat si pe piata externa, in special în Europa, s-a extins de la an la an.

 

Scopul Utilia este acela de a deveni principalul furnizor de echipamente, condimente si materii prime pentru piata de „convenience food“ si „ready meal“ din Romania, fiind intr-o continua dezvoltare, de aceea lucram la dezvoltarea unei noi hale destinate depozitarii si reconditionarii aparatelor second-hand.

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa
Autor: Nora Marin  /   joi, 7 martie 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.   Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii,...

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...