Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra 2018: Utilia Food Systems și-a extins numărul de furnizori

Autor: meatmilkmarți, 6 noiembrie, 2018

Indagra 2018 a dat ocazia companiei Utilia Food Systems să anunțe extinderea gamei de produse pe care le furnizează, produse care poartă mărci celebre în sectorul de procesare al Industriei alimentare mondiale, cum ar fi Skanvaegt, Lutetia, Steen și Choeegger.

 

Potrivit doamnei Claudia Ignat-Specialist Relații Publice al companiei, Utilia urmărește furnizarea de tehnologii către companiile orientate spre export, așadar, utilaje de cea mai înaltă performanță, beneficiind de o rețea de distribuție extinsă la nivel național, dar și în Republica Moldova.

 

Utilia Food Systems a luat nastere in anul  2012 din pasiunea pentru industria alimentara. Activitatea companiei se bazeaza pe trading-ul de utilaje din industria alimentara, servicii de consultanta si service.

 

Distributia utilajelor, a materiilor prime , a condimentelor si aditivilor alimentari, atat pe piata interna, cat si pe piata externa, in special în Europa, s-a extins de la an la an.

 

Scopul Utilia este acela de a deveni principalul furnizor de echipamente, condimente si materii prime pentru piata de „convenience food“ si „ready meal“ din Romania, fiind intr-o continua dezvoltare, de aceea lucram la dezvoltarea unei noi hale destinate depozitarii si reconditionarii aparatelor second-hand.

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...