Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

INDAGRA 2019: 250 de firme înscrise, 80% din suprafață ocupată

Autor: meatmilkvineri, 12 iulie, 2019

Mai sunt șase luni până la începerea Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2019, însă pregătirile sunt în plină desfășurare, iar companiile expozante se asigură din timp că au un loc în cadrul celui mai important eveniment agricol din România.

 

Interesul firmelor românești și din străinătate crește de la o ediție la alta, 250 de companii fiinddeja înscrise, ocupând 80% din suprafața expozițională: 9.000 mp în interior și 14.500 mp la exterior.

 

Cei care doresc să participe la INDAGRA 2019 pot să-și rezerve spațiul până pe 31 mai. Contactați organizatorii și stabiliți cele mai eficiente soluții de participare.

 

La INDAGRA 2019 aveți posibilititatea să prezentați produsele în cadrul unor zone tematice, precum:

 

  • Echipamente și mașini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultură;
  • Semințe, material săditor, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente pentru irigații;
  • Echipamente pentru zootehnie, furaje și nutrețuri combinate.

 

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora şi activitățile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul și capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

 

În plus, manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte și parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere și contractare pentru cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol.

 

De asemenea, cei pasionați de agricultură sunt așteptați la conferințe și seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe eme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovațiilor, promovarea produselor românești pe piața internă și externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.

 

Mai multe nformații despre INDAGRA 2019 găsiți pe www.indagra.ro sau contactând organizatorii: https://www.indagra.ro/contact-2/

 

Cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, atât în interior cât și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional.

 

Program de vizitare:

30.10-02.11.2019, între orele 9:00 – 18:00;

03.11.2019, întreorele: 9:00 – 16:00.

 

Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute:

 

  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO (indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;

 

  • EXPO DRINK (expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

 

  • PACK SHOW – (packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.
Încep cele mai importante evenimente din agricultură, alimentație, ambalaje și băuturi
Autor: meatmilk  /   luni, 28 octombrie 2019

ROMEXPO, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cele mai importante manifestări din domeniile: agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice și non-alcoolice:   INDAGRA; INDAGRA FOOD; PACK SHOW; EXPO DRINK.   Pe parcursul celor cinci...

Înscrierile continuă la Conferința INDAGRA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 octombrie 2019

După cum am anunțat anterior, din cadrul manifestărilor conexe organizate cu prilejul târgului Indagra 2019, face parte și Conferința cu același nume, care se va desfășura în ziua de 1 noiembrie, la sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 19.   Cu această ocazie, vă anunțăm că înscrierile la eveniment continuă și...