Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra 2019: Hormann își prezintă oferta de proiecte în domeniul zootehniei

Autor: meatmilkvineri, 1 noiembrie, 2019

Pavilionul C1 din complexul expozițional Romexpo, găzduiește și în acest an standul companiei Hormann, una dintre firmele de prestigiu din rândul furnizorilor de tehnologii destinate zootehniștilor.

 

Prezent la stadul firmei, domnul Florian Popa a declarat special pentru revistea Meat.Milk, că anul acesta a reprezentat continuarea dezvoltării volumului de afaceri, grație investițiilor făcute de fermieri pe baza accesării fondurilor europene.

 

Ca noutate, Hormann anunță de această dată despărțirea de brandul GEA, axându-și oferta exclusiv pe construcția de adăposturi și grajduri pentru animale, inclusiv integralitatea amenajărilor interioare, putând furniza și realiza oricând, proiecte la cheie.

Ventilarea adăposturilor pentru animale în sistem ACNV
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 septembrie 2019

Ventilarea adăposturilor pentru animale este deosebit de importantă în asigurarea bunăstării acestora. Tocmai de aceea, problema este atent și permanent studiată de către specialiști. Unul dintre aceștia, mai precis, expertul în managementul suinelor, John Gadd, de la Universitatea din Dublin, opinează că sistemele de ventilație...

Fermierii și procesatorii pot achiziționa grajduri și hale fără procedura de achiziții
Autor: meatmilk  /   luni, 8 iulie 2019

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a actualizat Baza de date cu prețuri de referințăprin introducerea unor noi categorii de elemente, respectiv hale și grajduri. Astfel, pe pagina oficială de internet, www.afir.info, a fost publicată cea mai recentă versiune a Ghidului bazei de date cu prețuri de referință...