Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra: Echipamente Aqua D&P pentru protecţia mediului şi biopreparatele pentru zootehnie şi acvacultură

Autor: Meat MIlkvineri, 30 octombrie, 2015

(Romulus Cristea) Biopreparatele Biocat, dar şi soluţiile şi echipamentele pentru protecţia mediului sunt prezentate la ediţia din acest an a târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra, de către reprezentanţii companiei  Aqua D&P Technologies.

 

„Experienţa de peste 30 de ani în domeniul industrial şi de peste 20 de ani în protecţia mediului a fondatorilor companiei, împreună cu un număr impresionant de instalaţii realizate în majoritatea ramurilor de activitate, ne conferă statutul de lider în rândul furnizorilor din aceste domenii. Serviciile noastre includ proiectare, livrarea echipamentelor, montaj şi punere în funcţiune, instruire operatori şi urmărire periodică a funcţionării, garanţie şi postgaranţie. Oferim soluţii 100% personalizabile, la cheie”, a declarat Paul Mihai Chezan, manager de proiect la  Aqua D&P.

 

Compania oferă soluţii în diverse domenii, pentru staţii de epurare şi tratarea apelor uzate, incineratoare deşeuri, instalaţii pentru deshidratarea nămolului, pompe și grupuri de pompare, instalaţii de filtrare și potabilizare, bazine din oţel emailat (glass lined steel), decantoare centrifugale, dar şi separatoare verticale pentru industria lactatelor şi soluţii complete de separare pentru vinificaţie.

 

Pe segmentul biotehnologic, compania distribuie şi comercializează biopreparatele de la Biocat (produse în SUA) destinate epurării apelor uzate, pentru sisteme de canalizare, bioremediere soluri şi tratatrea deşeurilor. Biopreparatele destinare zootehniei şi acvaculturii sunt destinate pentru menţinerea clarităţii, tratarea şi oxigenarea corpurilor de apă (Microcat ALN şi Microcat Rezox), pentru reducerea mirosurilor şi a emisiilor de amoniac din exploataţiile zootehnice (Microcat Biostable), pentru lichefierea şi dezodorizarea dejecţiilor animaliere şi a nămolurilor provenite din staţiile de epurare (Microcat DL).

 

„Avem soluţia pentru fiecare beneficiar, indiferent din ce ramură economică provine. Soluţiile noastre înglobează echipamentele producătorilor de elită din domeniu”, a adăugat reprezentantul Aqua D&P.

Aflată la Indagra 2018, Aqua DP anunță creșterea volumului de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Aflată și în acest an la târgul Indagra, firma Aqua DP își anunță creșterea volumului de afaceri. ]n acest sens, domnul Paul Chezan, reprezentantul companiei, a declarat că, în funcție de segmentele de activitate, această creștere s-a situat în acest an între 5 și 30 %, dar pe segmentul biopreparatelor Microcat, creșterea a fost...

Tetra Pak a publicat raportul anual de sustenabilitate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 26 octombrie 2018

Tetra Pak și-a publicat cel de-al 20-lea raport anual de sustenabilitate, care oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra companiei și modul în care aceasta protejează "produsele alimentare, oamenii și viitorul" în domeniul durabilității ambalajelor.   Raportul evidențiază faptul că tehnologiile Tetra Pak reprezintă o...