Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food 2019: Agricola mizează pe produsele Europrod

Autor: meatmilkjoi, 31 octombrie, 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii, Agricola Internațional Bacău, a revenit în acest an în spațiile expoziționale ale târgului Indagra Food, prezentând consumatorilor, dar și specialiștilor, ultimele noutăți.

 

Domnul Daniel Bitere, Directorul de Marketing al companiei, a declarat în exclusivitate pentru revista Meat.Milk că, în acest final de an, firma pe care o reprezintă mizează pe produsele ready meal realizate de compania Europrod, din cadrul grupului.

 

Miza este total argumentată și justificată de investițiile făcute la Europrod, dar, mai ales, de calitatea de excepție a materiei prime, a ingredientelor, a procesării și a respectării cu strictețe a normelor siguranței alimentare, lucru definitoriu pentru întreaga activitate a Grupului.

 

Tot la Standul Agricola, vizitatorii au putut remarca ”schimbarea la față” a ambalajelor produselor clasice, pentru care s-au adoptat cele mai noi, mai eficiente și mai performante soluții de ambalare, dar și cel mai inspirat design, pentru fiecare produs în parte.

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...