Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food 2019: Agricola mizează pe produsele Europrod

Autor: meatmilkjoi, 31 octombrie, 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii, Agricola Internațional Bacău, a revenit în acest an în spațiile expoziționale ale târgului Indagra Food, prezentând consumatorilor, dar și specialiștilor, ultimele noutăți.

 

Domnul Daniel Bitere, Directorul de Marketing al companiei, a declarat în exclusivitate pentru revista Meat.Milk că, în acest final de an, firma pe care o reprezintă mizează pe produsele ready meal realizate de compania Europrod, din cadrul grupului.

 

Miza este total argumentată și justificată de investițiile făcute la Europrod, dar, mai ales, de calitatea de excepție a materiei prime, a ingredientelor, a procesării și a respectării cu strictețe a normelor siguranței alimentare, lucru definitoriu pentru întreaga activitate a Grupului.

 

Tot la Standul Agricola, vizitatorii au putut remarca ”schimbarea la față” a ambalajelor produselor clasice, pentru care s-au adoptat cele mai noi, mai eficiente și mai performante soluții de ambalare, dar și cel mai inspirat design, pentru fiecare produs în parte.

La Indagra Food 2019, compania Five Continents își confirmă apartenența la elita industriei de lactate
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Actuala ediție a târgului Indagra Food reprezintă pentru orice amator de lactate o surpriză cât se poate de plăcută și, mai ales, delicioasă, atât timp cât, în Pavilionul B2, își expune produsele firma Five Continents, din Botoșani.   Gama de produse mai mult decât cuprinzătoare, beneficiază de un nou look, de noi...

La Indagra Food 2019, CocoRico își anunță rebranduirea
Autor: meatmilk  /   joi, 31 octombrie 2019

“Eat Well. Be well. Hrănește-te bine. Și ești bine”. Aceasta este deviza sub care Bogdan Stanca, Fondator & CEO AAylex Group, a construit business-ul și a creat brandul Cocorico, acum mai bine de 27 de ani. Astăzi, încă definește perfect modul în care se realizează orice produs și orice plan de dezvoltare din cadrul...