Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food 2019: Noutăți de la Baroncini pentru procesatorii de carne

Autor: meatmilkjoi, 31 octombrie, 2019

Nelipsită de la nicio ediție Indagra sau Indagra Food, compania italiană Baroncini nu avea nici în acest an cum să lipsească din spațiile expoziționale, cu atâtmai mult cu cât vine cu noutăți tehnologice din zona de procesare primară a cărnii.

 

Prezent la standul firmei, domnul Gabrielie Utignani, managerul general Baroncini, a declarat pentru revista Meat. Milk că la această ediție prezintă potențialilor clienți noi linii de abatorizare verticală a bovinelor, dar și celule izolate de abatorizare a porcilor, produse pe care mizează foarte mult, mai ales, ținând cont de situația creșterii porculi în România.

 

Totodată, Baroncini își menține ofertele de sisteme de abatorizare, modulare sau în linii complete, industriale, precum și sistemele de protecție a interioarelor industriale.

Deloitte: În trei ani, automatizarea va dezvolta cu 27 % forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 septembrie 2019

(Comunicat) Liderii de business se așteaptă ca soluțiile de automatizare, precum roboții, sistemele care pot învăța (machine learning) și procesarea limbajului natural să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii treiani, conform celui mai recent studiu Deloitte Automation with Intelligence, efectuat în rândul a peste 500 de...

Reacțiile chimice și modificarea aromelor cărnii gătite
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 3 iulie 2019

Cu excepția cărnii tartar, delicatețea cunoscută și sub denumirea de ”friptura canibalului”, omul civilizat preferă să consume, în cea mai mare parte, carnea expusă la un anumit grad de căldură. O astfel de expunere modifică umiditatea, culoarea, dimensiunea și forma și, cel mai important, din punctul nostru de vedere, aroma....