Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food 2019: Perutnina România lansează miraculosul cârnat POLI

Autor: meatmilkjoi, 31 octombrie, 2019

Perutnina România, prezentă pe piața autohtonă  de mai bine de 10 ani, își argumentează zi de zi singura misiune asumată: Promovarea unui stil de viată sănătos. Acest lucru este argumentat încă o dată, prin fapte și prin calitatea de excepție a produselor expuse la standul pe care îl are amenajat în Hala B2-44, care găzduiește târgul Indagra Food 2019.

 

Reprezentanții firmei cred cu tărie că în farfuriile noastre ar trebui să existe numai alimente sănătoase, sigure și de o calitate ridicată, iar primul pas pentru a avea acest lucru este prepararea atentă a alimentelor.

 

Cu o tradiție de peste 110 ani în industria cărnii, calitatea produselor Perutnina Ptuj este garantată prin numeroase certificări și prin atenta monitorizare a fiecărei etape din procesul de producție. De această dată, misiunea principală a companiei este lansarea cârnaților POLI.

 

Născut în Ptuj, Slovenia, unde natura e încă verde, POLI a fost prima specialitate din 90% carne de pui, prezentată sub forma unui simplu cârnat. Natural, sănătos și delicios, încă din 1974!

 

Acum, după ce a cucerit gurmanzi din cele mai mari și importante destinații din întreaga lume, faimosul POLI a ajuns și în România.

Pentru Sergiana în 2019, ”Aniversare și Încredere au fost cele mai prețioase cuvinte
Autor: meatmilk  /   joi, 16 ianuarie 2020

Pentru Sergiana, 2019 s-a derulat sub semnul aniversării celor 25 de ani care s-au scurs de la lansarea pe piaţă a primele preparate din carne sub marca Sergiana Poiana Mărului.   Dorinţa de a împărtăşi bucuria acestei sărbători a condus la realizarea unui calendar de  evenimente şi acţiuni aniversare care au marcat...

Doripesco a lansat „la apă” Restaurantul Corabia
Autor: meatmilk  /   joi, 19 decembrie 2019

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, a fost o zi încărcată cu emoții pentru membrii echipajului Doripesco, care au lansat „la apă” Restaurantul Corabia.   Cel mai nou restaurant Doripesco, cu o arhitectură în formă de corabie și cu o capacitate de 250 locuri, este situat pe DN13 (E60), Km. 24, în direcția Brașov -...