Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food 2019: Perutnina România lansează miraculosul cârnat POLI

Autor: meatmilkjoi, 31 octombrie, 2019

Perutnina România, prezentă pe piața autohtonă  de mai bine de 10 ani, își argumentează zi de zi singura misiune asumată: Promovarea unui stil de viată sănătos. Acest lucru este argumentat încă o dată, prin fapte și prin calitatea de excepție a produselor expuse la standul pe care îl are amenajat în Hala B2-44, care găzduiește târgul Indagra Food 2019.

 

Reprezentanții firmei cred cu tărie că în farfuriile noastre ar trebui să existe numai alimente sănătoase, sigure și de o calitate ridicată, iar primul pas pentru a avea acest lucru este prepararea atentă a alimentelor.

 

Cu o tradiție de peste 110 ani în industria cărnii, calitatea produselor Perutnina Ptuj este garantată prin numeroase certificări și prin atenta monitorizare a fiecărei etape din procesul de producție. De această dată, misiunea principală a companiei este lansarea cârnaților POLI.

 

Născut în Ptuj, Slovenia, unde natura e încă verde, POLI a fost prima specialitate din 90% carne de pui, prezentată sub forma unui simplu cârnat. Natural, sănătos și delicios, încă din 1974!

 

Acum, după ce a cucerit gurmanzi din cele mai mari și importante destinații din întreaga lume, faimosul POLI a ajuns și în România.

La Indagra Food 2019, compania Five Continents își confirmă apartenența la elita industriei de lactate
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Actuala ediție a târgului Indagra Food reprezintă pentru orice amator de lactate o surpriză cât se poate de plăcută și, mai ales, delicioasă, atât timp cât, în Pavilionul B2, își expune produsele firma Five Continents, din Botoșani.   Gama de produse mai mult decât cuprinzătoare, beneficiază de un nou look, de noi...

Indagra Food 2019: Agricola mizează pe produsele Europrod
Autor: meatmilk  /   joi, 31 octombrie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii, Agricola Internațional Bacău, a revenit în acest an în spațiile expoziționale ale târgului Indagra Food, prezentând consumatorilor, dar și specialiștilor, ultimele noutăți.   Domnul Daniel Bitere, Directorul de Marketing al companiei, a declarat în...