Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra Food: Angst și Salsi și-au delectat vizitatorii cu produsele lor

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Prezență rară la manifestările expoziționale prilejuite de Indagra Food, cele două companii conduse de domnul Sorin Minea, Angst și Salsi, și-au delectat vizitatorii la standul amenajat în peripetrul rezervat federației Romalimenta, în timpul sesiunilor de degustări organizate în toate zilele evenimentului.

 

Potrivit domnului Sorin Minea, consumatorii au fost îmbiați cu produsele crud-uscate produse la Salsi, precum și cu produsele din carne din tradiționala gamă a formei Angst, produse care recomandă compania din Buftea drept un etalon de necontestat al calității.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea ne-a declarat că anul 2016 va fi înceiat de firmele pe care le conduce cu o creștere de cca 20 %, carnea și mezelurile Angst fiind motorul ascendent.

 

Cât privește noutățile de moment, ele se vor materializa la finalul anului, pin lansarea pe piață a gamei de produse ready-meal, anul viitor însemnând și un moment în care Sorin Minea va anunța o nouă premieră despre care va vorbi la momentul oportun.

 

Ce e, însă, foarte important de subliniat, este reacția deosebită a celor care au gustat din produsele Angst și Salsi, opiniile tuturor fiind de la superlativ, la superlativ+.

 

 

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...