Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra Food: Angst și Salsi și-au delectat vizitatorii cu produsele lor

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Prezență rară la manifestările expoziționale prilejuite de Indagra Food, cele două companii conduse de domnul Sorin Minea, Angst și Salsi, și-au delectat vizitatorii la standul amenajat în peripetrul rezervat federației Romalimenta, în timpul sesiunilor de degustări organizate în toate zilele evenimentului.

 

Potrivit domnului Sorin Minea, consumatorii au fost îmbiați cu produsele crud-uscate produse la Salsi, precum și cu produsele din carne din tradiționala gamă a formei Angst, produse care recomandă compania din Buftea drept un etalon de necontestat al calității.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea ne-a declarat că anul 2016 va fi înceiat de firmele pe care le conduce cu o creștere de cca 20 %, carnea și mezelurile Angst fiind motorul ascendent.

 

Cât privește noutățile de moment, ele se vor materializa la finalul anului, pin lansarea pe piață a gamei de produse ready-meal, anul viitor însemnând și un moment în care Sorin Minea va anunța o nouă premieră despre care va vorbi la momentul oportun.

 

Ce e, însă, foarte important de subliniat, este reacția deosebită a celor care au gustat din produsele Angst și Salsi, opiniile tuturor fiind de la superlativ, la superlativ+.

 

 

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...