Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra Food: Angst și Salsi și-au delectat vizitatorii cu produsele lor

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Prezență rară la manifestările expoziționale prilejuite de Indagra Food, cele două companii conduse de domnul Sorin Minea, Angst și Salsi, și-au delectat vizitatorii la standul amenajat în peripetrul rezervat federației Romalimenta, în timpul sesiunilor de degustări organizate în toate zilele evenimentului.

 

Potrivit domnului Sorin Minea, consumatorii au fost îmbiați cu produsele crud-uscate produse la Salsi, precum și cu produsele din carne din tradiționala gamă a formei Angst, produse care recomandă compania din Buftea drept un etalon de necontestat al calității.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea ne-a declarat că anul 2016 va fi înceiat de firmele pe care le conduce cu o creștere de cca 20 %, carnea și mezelurile Angst fiind motorul ascendent.

 

Cât privește noutățile de moment, ele se vor materializa la finalul anului, pin lansarea pe piață a gamei de produse ready-meal, anul viitor însemnând și un moment în care Sorin Minea va anunța o nouă premieră despre care va vorbi la momentul oportun.

 

Ce e, însă, foarte important de subliniat, este reacția deosebită a celor care au gustat din produsele Angst și Salsi, opiniile tuturor fiind de la superlativ, la superlativ+.

 

 

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...