Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indagra Food: Standul Zimbria, asaltat de vizitatori

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Știm că formula ”au luat cu asalt” e demonetizată dar, în cazul firmei gălățene Zimbria, ea este pe deplin justificată, de vreme ce, în fiecare moment al zilelor în care și-au expus și comercializat produsele din carne și lapte la standul din pavilionul central Romexpo, acolo unde a fost găzduită secțiunea Indagra Food, vizitatorii nu doar că s-au oprit, dar au și cumpărat delicioasele produse fabricate de Maria și Marius Verdeși, și de echipa lor de profesioniști.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Marius Verdeși a declarat că firma pe care o conduce a achiziționat de curând un teren de 8.000 de metri patrați, la marginea orașului Galați, acolo unde, în curând, vor demara lucrările de construire a unei noi linii de procesare a cărnii și a laptelui, fără însă a abandona linia tradiției care a făcut din Zimbria un etalon al calității, atât al produselor, cât și al afacerilor.

 

Totodată, domnul Marius Verdeși a declarat că Zimbria va face demersurile pentru a obține ștampila ovală, care va permite ieșirea masivă la export, în spațiul intracomunitar.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...