Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra Food: Standul Zimbria, asaltat de vizitatori

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Știm că formula ”au luat cu asalt” e demonetizată dar, în cazul firmei gălățene Zimbria, ea este pe deplin justificată, de vreme ce, în fiecare moment al zilelor în care și-au expus și comercializat produsele din carne și lapte la standul din pavilionul central Romexpo, acolo unde a fost găzduită secțiunea Indagra Food, vizitatorii nu doar că s-au oprit, dar au și cumpărat delicioasele produse fabricate de Maria și Marius Verdeși, și de echipa lor de profesioniști.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Marius Verdeși a declarat că firma pe care o conduce a achiziționat de curând un teren de 8.000 de metri patrați, la marginea orașului Galați, acolo unde, în curând, vor demara lucrările de construire a unei noi linii de procesare a cărnii și a laptelui, fără însă a abandona linia tradiției care a făcut din Zimbria un etalon al calității, atât al produselor, cât și al afacerilor.

 

Totodată, domnul Marius Verdeși a declarat că Zimbria va face demersurile pentru a obține ștampila ovală, care va permite ieșirea masivă la export, în spațiul intracomunitar.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...