Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indagra Food: Standul Zimbria, asaltat de vizitatori

Autor: Meat MIlkluni, 7 noiembrie, 2016

Știm că formula ”au luat cu asalt” e demonetizată dar, în cazul firmei gălățene Zimbria, ea este pe deplin justificată, de vreme ce, în fiecare moment al zilelor în care și-au expus și comercializat produsele din carne și lapte la standul din pavilionul central Romexpo, acolo unde a fost găzduită secțiunea Indagra Food, vizitatorii nu doar că s-au oprit, dar au și cumpărat delicioasele produse fabricate de Maria și Marius Verdeși, și de echipa lor de profesioniști.

 

Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Marius Verdeși a declarat că firma pe care o conduce a achiziționat de curând un teren de 8.000 de metri patrați, la marginea orașului Galați, acolo unde, în curând, vor demara lucrările de construire a unei noi linii de procesare a cărnii și a laptelui, fără însă a abandona linia tradiției care a făcut din Zimbria un etalon al calității, atât al produselor, cât și al afacerilor.

 

Totodată, domnul Marius Verdeși a declarat că Zimbria va face demersurile pentru a obține ștampila ovală, care va permite ieșirea masivă la export, în spațiul intracomunitar.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...