Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 25 martie, 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în secțiunea Expo.

 

INDAL PARTNER, din Cluj-Napoca, furnizează utilaje pentru industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Utilajele noastre corespund tuturor normelor impuse de Comunitatea Europeană.

 

Experiența câștigată în concepția și realizarea unor linii de producție sau fabrici complete constituie o garanție pentru găsirea celor mai potrivite soluții tehnice și pentru satisfacerea celor mai exigenți clienți.

 

INDAL PARTNER a crescut constant an de an, câștigându-și o poziție importantă în industria de profil. Realizările de până acum vorbesc în numele companiei clujene. Participând la Meat Milk 2019, vă invităm să le cunoașteți!

Reacțiile chimice și modificarea aromelor cărnii gătite
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 3 iulie 2019

Cu excepția cărnii tartar, delicatețea cunoscută și sub denumirea de ”friptura canibalului”, omul civilizat preferă să consume, în cea mai mare parte, carnea expusă la un anumit grad de căldură. O astfel de expunere modifică umiditatea, culoarea, dimensiunea și forma și, cel mai important, din punctul nostru de vedere, aroma....

Stabilitatea culorii în timpul fabricării și depozitării lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 17 iunie 2019

Tratamentele termice ale laptelui au fost aplicate cu succes în practica industrială, ele variind de la cele ușoare, până la cele severe. Dar, așa cum era de așteptat, cu cât tratamentul termic este mai sever, cu atât este mai extins prejudiciul (Pereira et. Al., 2009). La rândul lor, pulberile lactate sunt sensibile la reacția...