Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 25 martie, 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în secțiunea Expo.

 

INDAL PARTNER, din Cluj-Napoca, furnizează utilaje pentru industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Utilajele noastre corespund tuturor normelor impuse de Comunitatea Europeană.

 

Experiența câștigată în concepția și realizarea unor linii de producție sau fabrici complete constituie o garanție pentru găsirea celor mai potrivite soluții tehnice și pentru satisfacerea celor mai exigenți clienți.

 

INDAL PARTNER a crescut constant an de an, câștigându-și o poziție importantă în industria de profil. Realizările de până acum vorbesc în numele companiei clujene. Participând la Meat Milk 2019, vă invităm să le cunoașteți!

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...