Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indal Partner va expune la Conferința Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 28 martie, 2018

Secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2018, care va avea loc în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, atrage numeroși expozanți.

 

Dintre companiile care își vor expune la standul propriu ultimele oferte tehnologice, amintim pe Indal Partner, care a devenit Partener al manifestării.

 

Indal Partner SRL din Cluj-Napoca oferă utilaje pentru industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Utilajele corespund tuturor normelor impuse de Comunitatea Europeană.

 

Experiența câștigată în concepția și realizarea unor linii de producție sau fabrici complete constituie o garanție pentru găsirea celor mai potrivite soluții tehnice și pentru satisfacerea celor mai exigenți clienți.

 

Indal Partner a crescut constant an de an, câștigându-și o poziție importantă în industria de profil. Realizările de până acum vorbesc în numele companiei care invită încă de pe acum participanții la Meat Milk 2018 să le cunoască în amănunt.

Detalii despre conferință la www.meat-milk.ro/conferinta

Aspecte privind ambalarea laptelui în recipiente din sticlă și PET
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 4 iulie 2018

O simplă plimbare pe culoarul magazinului va ilustra numărul copleșitor de lactate ambalate în sticlă și PET.  Chiar dacă există o mare varietate de concepte de ambalaj, dar și de produse, în cadrul fiecărei categorii, consumatorii și comercianții cu amănuntul par să vrea și mai mult. Cererea de astăzi a pieței creează...

FAO: Ambalarea poate stopa risipa de alimente
Autor: meatmilk  /   marți, 26 iunie 2018

(Comunicat) Porții de dimensiuni optime, reguli uniforme privind utilizarea marcajelor “a se folosi înainte de” și “valabil până la data de” precum și noile tehnologii de ambalare care prelungesc termenul de valabilitate sunt doar câteva dintre modalitățile prin care ambalajele alimentare ajută la reducerea risipei de alimente...