Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indal Partner va expune la Conferința Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 28 martie, 2018

Secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2018, care va avea loc în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, atrage numeroși expozanți.

 

Dintre companiile care își vor expune la standul propriu ultimele oferte tehnologice, amintim pe Indal Partner, care a devenit Partener al manifestării.

 

Indal Partner SRL din Cluj-Napoca oferă utilaje pentru industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Utilajele corespund tuturor normelor impuse de Comunitatea Europeană.

 

Experiența câștigată în concepția și realizarea unor linii de producție sau fabrici complete constituie o garanție pentru găsirea celor mai potrivite soluții tehnice și pentru satisfacerea celor mai exigenți clienți.

 

Indal Partner a crescut constant an de an, câștigându-și o poziție importantă în industria de profil. Realizările de până acum vorbesc în numele companiei care invită încă de pe acum participanții la Meat Milk 2018 să le cunoască în amănunt.

Detalii despre conferință la www.meat-milk.ro/conferinta

La IFFA 2019, tehnologiile de ambalare vor fi sub lumina reflectoarelor
Autor: meatmilk  /   luni, 14 ianuarie 2019

(Comunicat) Ambalajele pentru produsele alimentare, în special produsele perisabile cum ar fi carnea și cârnații, necesită cele mai înalte standarde în ceea ce privește materialele, mașinile și sistemele de ambalare.   Pe lângă scopurile tradiționale, cum ar fi protecția, transportul, depozitarea, manipularea și...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...