Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indal Partner va expune la Conferința Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 28 martie, 2018

Secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2018, care va avea loc în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, atrage numeroși expozanți.

 

Dintre companiile care își vor expune la standul propriu ultimele oferte tehnologice, amintim pe Indal Partner, care a devenit Partener al manifestării.

 

Indal Partner SRL din Cluj-Napoca oferă utilaje pentru industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Utilajele corespund tuturor normelor impuse de Comunitatea Europeană.

 

Experiența câștigată în concepția și realizarea unor linii de producție sau fabrici complete constituie o garanție pentru găsirea celor mai potrivite soluții tehnice și pentru satisfacerea celor mai exigenți clienți.

 

Indal Partner a crescut constant an de an, câștigându-și o poziție importantă în industria de profil. Realizările de până acum vorbesc în numele companiei care invită încă de pe acum participanții la Meat Milk 2018 să le cunoască în amănunt.

Detalii despre conferință la www.meat-milk.ro/conferinta

Tendințe tehnologice în ambalarea lactatelor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Ambalajul pentru lapte sau lactate nu mai este de mult o simplă cutie de carton sau o simplă folie din plastic, industria specifică furnizând în permanență noi și noi soluții tehnologice. Iată, așadar, o trecere sumară în revistă, a celor mai noi tendințe tehnologice în materie de ambalare a produselor lactate, tendințe rezumate...

Mondi a fabricat folii laminate reciclabile, pentru pungi pre-fabricate
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 28 februarie 2018

Mondi a dezvoltat un laminat din plastic reciclabil pentru pungi pre-fabricate și material rulant FFS, numit BarrierPack Recyclable. Materialul a fost dezvoltat ca răspuns la cererea de reducere a deșeurilor din plastic fără a compromite calitatea sau funcționalitatea.   Carl Stonley, manager de cont tehnic, Mondi Consumer Goods...