Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indicele fao a scazut in martie, dupa 9 luni de crestere constanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FAO, indicele preturilor la alimente la nivel global a scazut cu 2,9% in martie, dar este inca cu 39% mai mare decat cu un an in urma, scrie presa internationala.

David Hallam, director al FAO Comert si divizarea pietei a precizat ca ar fi prematur sa concluzionam ca aceasta este o inversare de trend ascendent.

Indicele FAO carne este de 169 de puncte in luna martie, adica modificat nesemnificativ fata de februarie 2011.

Indicele preturilor la cereale este in medie de 252 de puncte in luna martie, mai putin cu 2,6% decat in februarie, dar cu 60% mai mare decat in martie 2010. Preturile la orez, de asemenea, au scazut ca urmare a ofertei abundente din tarile exportatoare si a cererii de import lenta.

Indicele preturilor de grasimi a scazut cu 19 de puncte, adica 7%, in martie, intrerupind noua luni de cresteri consecutive.

FAO lactate – Indicele medie este de 234 de puncte in luna martie, cu 1,9% mai mic fata de februarie si 37 de procente peste nivelul din martie 2010.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...