Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Indicele fao a scazut in martie, dupa 9 luni de crestere constanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FAO, indicele preturilor la alimente la nivel global a scazut cu 2,9% in martie, dar este inca cu 39% mai mare decat cu un an in urma, scrie presa internationala.

David Hallam, director al FAO Comert si divizarea pietei a precizat ca ar fi prematur sa concluzionam ca aceasta este o inversare de trend ascendent.

Indicele FAO carne este de 169 de puncte in luna martie, adica modificat nesemnificativ fata de februarie 2011.

Indicele preturilor la cereale este in medie de 252 de puncte in luna martie, mai putin cu 2,6% decat in februarie, dar cu 60% mai mare decat in martie 2010. Preturile la orez, de asemenea, au scazut ca urmare a ofertei abundente din tarile exportatoare si a cererii de import lenta.

Indicele preturilor de grasimi a scazut cu 19 de puncte, adica 7%, in martie, intrerupind noua luni de cresteri consecutive.

FAO lactate – Indicele medie este de 234 de puncte in luna martie, cu 1,9% mai mic fata de februarie si 37 de procente peste nivelul din martie 2010.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...