Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Industria americana a carnii de porc, amenintata de gripa porcina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa ce a dat cateva semne de recuperare dupa colapsul de anul trecut, economia Statelor Unite ale Americii se afla in fata unei noi amenintari, respectiv gripa porcina. Din punctul de vedere al domeniului carnii, gripa ar putea afecta exportul Statelor Unite pe acest segment, o industrie care se ridica la miliarde de dolari.

China, Rusia si Ucraina au oprit importurile de carne si produse din carne de porc din Mexic, dar si din trei state americane in care s-au raportat cazuri de gripa suina. Cu toate ca autoritatile au semnalat faptul ca aceasta gripa nu se transmite prin consumul de carne, specialistii din industrie se tem ca majoritatea consumatorilor vor alege sa nu mai consume aceasta carne, pentru a evita o eventuala imbolnavire. In urma anunturilor facute de presa internationala, actiunile Smithfield Foods, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de porc la nivel international, au scazut cu 12%.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...