Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Industria avicola poloneza nu este pregatita pentru interzicerea bateriilor conventionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un raport privind bunastarea animalelor realizat de Oficiului Alimentar si Veterinar de Audit din Polonia subliniaza ingrijorarea autoritatilor fata de transportul de gaini ouatoare si de vitei si constata insuficienta masurilor de pregatire a interzicerii bateriilor conventionale pentru productia de oua dupa 2012.

Oficiului a evaluat punerea in aplicare a masurilor nationale care vizeaza controlul de bunastare a animalelor in ferme si in timpul transportului. Raportul Oficiului concluzioneaza ca, in urma controalelor efectuate la nivel regional, o parte dintre recomandari au fost luate in considerare de catre producatorii avicoli. Cu toate acestea persista probleme majore in ceea ce priveste masurile pentru fermele de gaini. In plus, organizarea nu este suficient de buna incat sa garanteze ca termenul limita pentru interzicerea bateriilor de pasari, 31-12-2011, va fi indeplinit.

Raportul mai face si o serie de recomandari catre autoritatile competente din Polonia , in vederea rectificarii deficientelor identificate si imbunatatirii punerii in aplicare a masurilor de control in vigoare.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...