Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Industria avicola poloneza nu este pregatita pentru interzicerea bateriilor conventionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un raport privind bunastarea animalelor realizat de Oficiului Alimentar si Veterinar de Audit din Polonia subliniaza ingrijorarea autoritatilor fata de transportul de gaini ouatoare si de vitei si constata insuficienta masurilor de pregatire a interzicerii bateriilor conventionale pentru productia de oua dupa 2012.

Oficiului a evaluat punerea in aplicare a masurilor nationale care vizeaza controlul de bunastare a animalelor in ferme si in timpul transportului. Raportul Oficiului concluzioneaza ca, in urma controalelor efectuate la nivel regional, o parte dintre recomandari au fost luate in considerare de catre producatorii avicoli. Cu toate acestea persista probleme majore in ceea ce priveste masurile pentru fermele de gaini. In plus, organizarea nu este suficient de buna incat sa garanteze ca termenul limita pentru interzicerea bateriilor de pasari, 31-12-2011, va fi indeplinit.

Raportul mai face si o serie de recomandari catre autoritatile competente din Polonia , in vederea rectificarii deficientelor identificate si imbunatatirii punerii in aplicare a masurilor de control in vigoare.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...