Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Industria avicola poloneza nu este pregatita pentru interzicerea bateriilor conventionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un raport privind bunastarea animalelor realizat de Oficiului Alimentar si Veterinar de Audit din Polonia subliniaza ingrijorarea autoritatilor fata de transportul de gaini ouatoare si de vitei si constata insuficienta masurilor de pregatire a interzicerii bateriilor conventionale pentru productia de oua dupa 2012.

Oficiului a evaluat punerea in aplicare a masurilor nationale care vizeaza controlul de bunastare a animalelor in ferme si in timpul transportului. Raportul Oficiului concluzioneaza ca, in urma controalelor efectuate la nivel regional, o parte dintre recomandari au fost luate in considerare de catre producatorii avicoli. Cu toate acestea persista probleme majore in ceea ce priveste masurile pentru fermele de gaini. In plus, organizarea nu este suficient de buna incat sa garanteze ca termenul limita pentru interzicerea bateriilor de pasari, 31-12-2011, va fi indeplinit.

Raportul mai face si o serie de recomandari catre autoritatile competente din Polonia , in vederea rectificarii deficientelor identificate si imbunatatirii punerii in aplicare a masurilor de control in vigoare.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...