Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment, fabrica de carne si fabrica de lapte vor fi prezente la alimentaria food and drinks si anuga food tec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 26-29 martie, la Barcelona va avea loc o noua editie a uneia dintre cele mai mari expozitii mondiale dedicata industriei alimentare. La aceasta manifestare, agentia infoALIMENT, precum si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor fi reprezentate de o delegatie condusa de Claudia Bocean, Director General.

Organizata pe o suprafata de 94.622 mp, Alimentaria a gazduit 3.936 de expozanti, dintre care, 1.299 de firme din afara Spaniei, provenite din 75 de tari. Totalul numarului de vizitatori anuntati inca dinaintea deschiderii expozitiei a fost de 140.542, dintre care, 35.000 de vizitatori internationali.

De aceasta data, Romania va fi puternic reprezentata de companii care activeaza in diverse zone ale industriei alimentare. Dintre cele care isi deruleaza afacerile in zona industriei de procesare a carnii, amintim: Ion Mos, Inorogul, Angst, Caroli, Galli Gallo, Sergiana, Agricola International Bacau, Cosm-Farm, Avicarvil, Romaqua etc.

Editia din acest an va avea ca puncte centrale concepte precum: inovarea, identificarea noilor trenduri, cresterea valorii pe intreg lantul, de la ferma si pana in zona de comert, a dezvoltarii propriilor afaceri, a nutritiei si a sustenabilitatii.

Principalele sectiuni sunt: Innoval 2012, BCNVanguardia, Food Experience-Markets & Trends, Spain, the Land of 100 cheese. Totodata, in acest an a fost atribuit titlul de Bucatarul anului in cadrul unui concurs international.
Vom reveni cu un amplu reportaj despre desfasurarea evenimentului.

AnugaFood Tec 27-30 martie Köln

Intre 27 si 30 martie, la Köln, va avea loc AnugaFood Tec, cea mai mare expozitie internationala axata pe tehnologii din industria alimentara, industria de ambalaje si retail, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte fiind reprezentate de un grup de jurnalisti.

La expozitia din aceasta primavara sunt asteptati sa expuna peste 5.000 de furnizori de utilaje si tehnologii din domeniul procesarii carnii, a procesarii laptelui, dar si a celorlalte ramuri ale industriei alimentare. Manifestarea din 2012 se va derula sub semnul inovatiei.

Perimetrul expozitional va fi organizat pentru urmatoarele categorii: tehnologii de baza, tehnologii de procesare a carnii, tehnologii de procesare a laptelui, industria de panificatie, salonul tehnologiilor pentru paste fainoase, tehnologii destinate procesarii legumelor si fructelor, confort alimentar, delicatese, salonul tehnologiilor inghetatei, tehnologia bauturilor, tehnologia esentelor si aromelor, salonul tehnologiilor destinate cafelei, ceaiului si tutunului
.
Cu siguranta, AnugaFood Tec de anul acesta va reprezenta un nou moment de referinta in calendarul expozitional mondial.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...