Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: dan florian petre-brd societe generale: brd sprijina financiar fermierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Group BRD Societe Generale a avut una dintre cele mai consistente prezente la Conferinta Internationala infoALIMENT, fiind reprezentat de domnul Dan Florian Petre, Șef Serviciu.

Potrivit programului, Dan Florian Petre a avut trei interventii, astfel: In sedinta comuna din dimineata zilei de 13 iunie, in worckshop-ul Fabrica de Lapte-Fermieri din aceeasi zi, precum si in workshop-ul Fabrica de Carne-Fermieri, din ziua de 14 iunie.

Daca, in sedinta comuna, domnul Petre a facut o prezentare generala a Group BRD Societe Generale, in atelierele dedicate, domnia sa a detaliat oferta de finantare a bancii, destinata atat fermierilor romani, cat si investitorilor din Industria alimentara, insistand pe avantajele certe pe care le pot avea cei care vor accesa sistemul de credite de finantare ale BRD.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...