Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: dan florian petre-brd societe generale: brd sprijina financiar fermierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Group BRD Societe Generale a avut una dintre cele mai consistente prezente la Conferinta Internationala infoALIMENT, fiind reprezentat de domnul Dan Florian Petre, Șef Serviciu.

Potrivit programului, Dan Florian Petre a avut trei interventii, astfel: In sedinta comuna din dimineata zilei de 13 iunie, in worckshop-ul Fabrica de Lapte-Fermieri din aceeasi zi, precum si in workshop-ul Fabrica de Carne-Fermieri, din ziua de 14 iunie.

Daca, in sedinta comuna, domnul Petre a facut o prezentare generala a Group BRD Societe Generale, in atelierele dedicate, domnia sa a detaliat oferta de finantare a bancii, destinata atat fermierilor romani, cat si investitorilor din Industria alimentara, insistand pe avantajele certe pe care le pot avea cei care vor accesa sistemul de credite de finantare ale BRD.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...