Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: dan florian petre-brd societe generale: brd sprijina financiar fermierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Group BRD Societe Generale a avut una dintre cele mai consistente prezente la Conferinta Internationala infoALIMENT, fiind reprezentat de domnul Dan Florian Petre, Șef Serviciu.

Potrivit programului, Dan Florian Petre a avut trei interventii, astfel: In sedinta comuna din dimineata zilei de 13 iunie, in worckshop-ul Fabrica de Lapte-Fermieri din aceeasi zi, precum si in workshop-ul Fabrica de Carne-Fermieri, din ziua de 14 iunie.

Daca, in sedinta comuna, domnul Petre a facut o prezentare generala a Group BRD Societe Generale, in atelierele dedicate, domnia sa a detaliat oferta de finantare a bancii, destinata atat fermierilor romani, cat si investitorilor din Industria alimentara, insistand pe avantajele certe pe care le pot avea cei care vor accesa sistemul de credite de finantare ale BRD.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...