Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: dan florian petre-brd societe generale: brd sprijina financiar fermierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Group BRD Societe Generale a avut una dintre cele mai consistente prezente la Conferinta Internationala infoALIMENT, fiind reprezentat de domnul Dan Florian Petre, Șef Serviciu.

Potrivit programului, Dan Florian Petre a avut trei interventii, astfel: In sedinta comuna din dimineata zilei de 13 iunie, in worckshop-ul Fabrica de Lapte-Fermieri din aceeasi zi, precum si in workshop-ul Fabrica de Carne-Fermieri, din ziua de 14 iunie.

Daca, in sedinta comuna, domnul Petre a facut o prezentare generala a Group BRD Societe Generale, in atelierele dedicate, domnia sa a detaliat oferta de finantare a bancii, destinata atat fermierilor romani, cat si investitorilor din Industria alimentara, insistand pe avantajele certe pe care le pot avea cei care vor accesa sistemul de credite de finantare ale BRD.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...