Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat&milk 2012: edith van dooren, din austria, a sustinut doua comunicari

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Compania Noack Romania a fost reprezentata la Conferinta Internationala infoALIMENT de Managerul International de Vanzari, doamna Edith van Dooren (Austria), care a sustinut doua comunicari in care a prezentat oferta de produse ale firmei.

Astfel, in workshop-ul Fabrica de Carne-Procesatori, din ziua de 14 iunie, doamna Dooren a sustinut tema NOU Sistem unic de determinare a patogenilor; Placi gata de utilizat PETRIFILMTM; Controlul IGIENEI, rapid, precis si de incredere. In cursul prezentarii a subliniat capacitatea de determinare a prezentei agentilor patogeni cum ar fi: Bacillus Cereus,
Campylobacteria, E.coli O157, Enterobacteria sakazakii, Listeria,
Salmonella, Staphylococcus auriu etc.

In aceeasi zi, dar la workshop-ul Fabrica de Lapte-Procesatori 2, Edith van Dooren a sustinut comunicarea cu titlul Solutii rapide si inovatoare in microbiologie – MILKGUARD, test rapid pentru antibiotice; Placi gata de utilizat PETRIFILMTM; Controlul IGIENEI, rapid, precis si de incredere.

In acest atelier de discutii, reprezentanta Noack a evidentiat avantajele utilizarii acestor produse, insistand pe exactitatea determinarilor si detaliind procedura testului Milkguard, dar si a 3M™ Petrifilm™ Count Plates & Petrifilm™ si Plate Reader, subliniind faptul ca se pot executa mai mult de 200 de determinari cu autorul acestor solutii Noack.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Infoaliment-meat&milk 2012 edith van dooren, din austria, a sustinut doua comunicari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Noack Romania a fost reprezentata la Conferinta Internationala infoALIMENT de Managerul International de Vanzari, doamna Edith van Dooren (Austria), care a sustinut doua comunicari in care a prezentat oferta de produse ale firmei.

Astfel, in workshop-ul Fabrica de Carne-Procesatori, din ziua de 14 iunie, doamna Dooren a sustinut tema NOU Sistem unic de determinare a patogenilor; Placi gata de utilizat PETRIFILMTM; Controlul IGIENEI, rapid, precis si de incredere. In cursul prezentarii a subliniat capacitatea de determinare a prezentei agentilor patogeni cum ar fi: Bacillus Cereus,
Campylobacteria, E.coli O157, Enterobacteria sakazakii, Listeria,
Salmonella, Staphylococcus auriu etc.

In aceeasi zi, dar la workshop-ul Fabrica de Lapte-Procesatori 2, Edith van Dooren a sustinut comunicarea cu titlul Solutii rapide si inovatoare in microbiologie – MILKGUARD, test rapid pentru antibiotice; Placi gata de utilizat PETRIFILMTM; Controlul IGIENEI, rapid, precis si de incredere.

In acest atelier de discutii, reprezentanta Noack a evidentiat avantajele utilizarii acestor produse, insistand pe exactitatea determinarilor si detaliind procedura testului Milkguard, dar si a 3M™ Petrifilm™ Count Plates & Petrifilm™ si Plate Reader, subliniind faptul ca se pot executa mai mult de 200 de determinari cu autorul acestor solutii Noack.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...