Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012 opinii ale participantilor la final de conferinta

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Pe adresa agentiei infoALIMENT continua sa soseasca opinii ale participantilor la Conferinta Internationala Meat & Milk 2012.

Potrivit raspunsurilor completate pe chestionarul transmis de noi, doamna Monica Nastasache, economist al companiei Noack Romania, workshop-urile si cinele festive au fost cele mai interesante momente. Acordand calificativul excelent, pentru organizare, doamna Nastasache a evidentiat drept interesant conceptul de organizare, dar a sugerat, pentru viitor, comasarea atelierelor de discutii, pentru ca participantii sa poata asimila cat mai multe informatii.

De remarcat si opinia doamnei Mihaela Pana, Quality Manager la Agricola International Bacau, aceea care a caracterizat drept excelente toate componentele Conferintei, acordand nota maxima fiecarui element in parte. Doamna Pana a sugerat cateva teme pentru editia viitoare, la care si-a anuntat prezenta, precum si extinderea spatiului destinat standurilor de prezentare a produselor.

Ambele companii si-au declarat intentia de a participa si la viitoarele actiuni si evenimente organizate de infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Infoaliment-meat & milk 2012 opinii ale participantilor la final de conferinta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe adresa agentiei infoALIMENT continua sa soseasca opinii ale participantilor la Conferinta Internationala Meat & Milk 2012.

Potrivit raspunsurilor completate pe chestionarul transmis de noi, doamna Monica Nastasache, economist al companiei Noack Romania, workshop-urile si cinele festive au fost cele mai interesante momente. Acordand calificativul excelent, pentru organizare, doamna Nastasache a evidentiat drept interesant conceptul de organizare, dar a sugerat, pentru viitor, comasarea atelierelor de discutii, pentru ca participantii sa poata asimila cat mai multe informatii.

De remarcat si opinia doamnei Mihaela Pana, Quality Manager la Agricola International Bacau, aceea care a caracterizat drept excelente toate componentele Conferintei, acordand nota maxima fiecarui element in parte. Doamna Pana a sugerat cateva teme pentru editia viitoare, la care si-a anuntat prezenta, precum si extinderea spatiului destinat standurilor de prezentare a produselor.

Ambele companii si-au declarat intentia de a participa si la viitoarele actiuni si evenimente organizate de infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...