Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: transparenta si credibilitatea procesatorilor de carne a fost tema sustinuta de reprezentantul ansvsa la conferinta infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre prezentele de marca la Conferinta Internationala infoALIMENT a fost aceea a ANSVSA, reprezentata prin domnul director Constantin Savu.

Acesta a luat cuvantul in cadrul workshop-ului Fabrica de Carne-Procesatori din ziua de 14 iunie, dezbatand tema cu titlul Provocarea anului 2012: Transparenta si credibilitatea procesatorului roman.

Constantin Savu a insistat in cuvantul sau pe importanta actiunilor de prevenire si mai putin pe cea de control, subliniind necesitatea educarii atat a producatorilor, cat si a consumatorilor.

Nu mai putin importante au fost referirile la retail, la modul de depozitare si comercializare a produselor din carne si a normelor care trebuie respectate de toti operatorii economici din Industria alimentara.

Comunicarea profesorului Savu a iscat dezbateri aprinse cu asistenta, discutiile continuand si dupa terminarea atelierului. Trebuie amintit ca, pe parcursul Conferintei, reprezentantul ANSVSA a avut numeroase contacte atat cu fermieri, cat si cu procesatori din sectoarele de carne si lactate.

35 mil. euro pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investiții în procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submăsurii 4.2 din cadrul PNDR 2020, în perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 –...

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...