Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment-meat & milk 2012: transparenta si credibilitatea procesatorilor de carne a fost tema sustinuta de reprezentantul ansvsa la conferinta infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre prezentele de marca la Conferinta Internationala infoALIMENT a fost aceea a ANSVSA, reprezentata prin domnul director Constantin Savu.

Acesta a luat cuvantul in cadrul workshop-ului Fabrica de Carne-Procesatori din ziua de 14 iunie, dezbatand tema cu titlul Provocarea anului 2012: Transparenta si credibilitatea procesatorului roman.

Constantin Savu a insistat in cuvantul sau pe importanta actiunilor de prevenire si mai putin pe cea de control, subliniind necesitatea educarii atat a producatorilor, cat si a consumatorilor.

Nu mai putin importante au fost referirile la retail, la modul de depozitare si comercializare a produselor din carne si a normelor care trebuie respectate de toti operatorii economici din Industria alimentara.

Comunicarea profesorului Savu a iscat dezbateri aprinse cu asistenta, discutiile continuand si dupa terminarea atelierului. Trebuie amintit ca, pe parcursul Conferintei, reprezentantul ANSVSA a avut numeroase contacte atat cu fermieri, cat si cu procesatori din sectoarele de carne si lactate.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...