Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

infoALIMENT și Fabrica de Carne, parteneri ai Conferinței GLOBALG.A.P.

Autor: Meat MIlkluni, 11 noiembrie, 2013

Agenția infoALIMENT și revista Fabrica de Carne vor fi partenerii oficiali ai Conferinței GLOBALG.A.P.-România care se va desfășura în ziua de 5 decembrie 2013 la Hotelul Howard Johnson din București. Evenimentul este organizat de firma de consultanță Inaq, în colaborare cu GlobalG.A.P.-România.

Taxa de participare este de 50 de euro, plus TVA, iar data limită de înscriere este ziua de marți, 3 decembrie.

GLOBALG.A.P. este un standard recunoscut la nivel international pentru producția agricola. Produsul nostru principal este rezultatul a ani de cercetare intensiva si de colaborare cu experti din industrie, producatori si comercianți din intreaga lume. Scopul nostru nostru este acela ca productia agricola sigura si durabila sa fie in avantajul fermierilor, comerciantilor si consumatorilor din intreaga lume.

GLOBALG.A.P. este mai mult decat un certificat. Este o viziune a productiei globale agricole realizata in condiții de siguranta si durabilitate prin intermediul instrumentelor, programelor si partenerilor nostri. Imbunatatirea sigurantei si durabilitatii inseamna acces mai mare la piețe pentru producatori, produse sigure pentru comercianti si consumatori, sisteme de producție mai durabile pentru guverne si posibilitati mai mari de afaceri pentru furnizorii de servicii.

Certificarea GLOBALG.A.P. acopera:

• Siguranta alimentara si trasabilitatea

• Mediu (inclusiv biodiversitatea)

• Sanatatea, securitatea și bunastarea muncitorilor

• Bunastarea animalelor

• Include Managementul Integrat al Culturilor (ICM, controlul integrat al organismelor daunatoare (IPC), Sistemul de Management al Calitatii (SMC), si analiza riscurilor si punctele critice de control (HACCP).

Evenimentul se adreseaza in principal fermierilor si companiilor active in productia agricola din Romania.

Pentru detalii privind programul conferintei: raluca@cinnamonmedia.ro Pentru inregistrare la conferinta: office@inaq.ro

Noua conferință Global GAP se adresează în primul rând fermierilor
Autor: meatmilk  /   luni, 6 februarie 2017

“LANȚUL  ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P. A doua ediţie a conferinţei Global G.A.P. în România   Compania de consultanţă INAQ Consulting, în parteneriat cu proprietarul standardelor GLOBAL G.A.P.,va organiza in ziua de 24  februarie 2017, la orele...

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.   Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica...