Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

infoALIMENT și Fabrica de Carne, parteneri ai Conferinței GLOBALG.A.P.

Autor: Meat MIlkluni, 11 noiembrie, 2013

Agenția infoALIMENT și revista Fabrica de Carne vor fi partenerii oficiali ai Conferinței GLOBALG.A.P.-România care se va desfășura în ziua de 5 decembrie 2013 la Hotelul Howard Johnson din București. Evenimentul este organizat de firma de consultanță Inaq, în colaborare cu GlobalG.A.P.-România.

Taxa de participare este de 50 de euro, plus TVA, iar data limită de înscriere este ziua de marți, 3 decembrie.

GLOBALG.A.P. este un standard recunoscut la nivel international pentru producția agricola. Produsul nostru principal este rezultatul a ani de cercetare intensiva si de colaborare cu experti din industrie, producatori si comercianți din intreaga lume. Scopul nostru nostru este acela ca productia agricola sigura si durabila sa fie in avantajul fermierilor, comerciantilor si consumatorilor din intreaga lume.

GLOBALG.A.P. este mai mult decat un certificat. Este o viziune a productiei globale agricole realizata in condiții de siguranta si durabilitate prin intermediul instrumentelor, programelor si partenerilor nostri. Imbunatatirea sigurantei si durabilitatii inseamna acces mai mare la piețe pentru producatori, produse sigure pentru comercianti si consumatori, sisteme de producție mai durabile pentru guverne si posibilitati mai mari de afaceri pentru furnizorii de servicii.

Certificarea GLOBALG.A.P. acopera:

• Siguranta alimentara si trasabilitatea

• Mediu (inclusiv biodiversitatea)

• Sanatatea, securitatea și bunastarea muncitorilor

• Bunastarea animalelor

• Include Managementul Integrat al Culturilor (ICM, controlul integrat al organismelor daunatoare (IPC), Sistemul de Management al Calitatii (SMC), si analiza riscurilor si punctele critice de control (HACCP).

Evenimentul se adreseaza in principal fermierilor si companiilor active in productia agricola din Romania.

Pentru detalii privind programul conferintei: raluca@cinnamonmedia.ro Pentru inregistrare la conferinta: office@inaq.ro

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .   Tocmai de aceea,...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Române a Cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Intr-un moment aniversar ca acela pe care il vom sarbatori peste cateva zile, cand vom aseza cununa celor  100 de ani peste ziua de 1 decembrie, Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca viitorul industriei alimentare din Romania rezida in explorarea minutioasa a traditiilor si spiritului romanesc, adaptate provocarilor secolului...