Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si fabrica de carne, parteneri media la eurocarne 2012-verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A 25-a editie a Salonului International de Tehnologie, Procesare, Conservare, Refrigerare si Distributie a carnii, Eurocarne, se va desfasura in periaoda 24-27 mai 2012 la Verona, Italia. La aceasta manifestare, agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor fi parteneri media, urmand a fi prezente cu un stand propriu.

Organizata pe o suprafata de 300.000 de mp, Eurocarne 2012 se anunta inca de acum unul dintre cele mai importante evenimente mondiale din industria de procesare a carnii. Tematica expozitiei va fi axata pe: mezeluri, procesarea carnii, abatorizare, produse din carne de baza, distributie, en-gros, zootehnoe, societati colective, achizitie.

Organizatorii se mandresc cu faptul ca expozitia va fi una strict specializata, vizitatorii fiind in proportie covarsitoare oameni de afaceri din industria de procesare a carnii, specialisti etc., publicul larg avand o prezenta de doar 15 % din totalul care se spera sa depaseasca 200.000.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...