Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si fabrica de carne, parteneri media la eurocarne 2012-verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A 25-a editie a Salonului International de Tehnologie, Procesare, Conservare, Refrigerare si Distributie a carnii, Eurocarne, se va desfasura in periaoda 24-27 mai 2012 la Verona, Italia. La aceasta manifestare, agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor fi parteneri media, urmand a fi prezente cu un stand propriu.

Organizata pe o suprafata de 300.000 de mp, Eurocarne 2012 se anunta inca de acum unul dintre cele mai importante evenimente mondiale din industria de procesare a carnii. Tematica expozitiei va fi axata pe: mezeluri, procesarea carnii, abatorizare, produse din carne de baza, distributie, en-gros, zootehnoe, societati colective, achizitie.

Organizatorii se mandresc cu faptul ca expozitia va fi una strict specializata, vizitatorii fiind in proportie covarsitoare oameni de afaceri din industria de procesare a carnii, specialisti etc., publicul larg avand o prezenta de doar 15 % din totalul care se spera sa depaseasca 200.000.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...