Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si fabrica de carne, parteneri media la eurocarne 2012-verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A 25-a editie a Salonului International de Tehnologie, Procesare, Conservare, Refrigerare si Distributie a carnii, Eurocarne, se va desfasura in periaoda 24-27 mai 2012 la Verona, Italia. La aceasta manifestare, agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor fi parteneri media, urmand a fi prezente cu un stand propriu.

Organizata pe o suprafata de 300.000 de mp, Eurocarne 2012 se anunta inca de acum unul dintre cele mai importante evenimente mondiale din industria de procesare a carnii. Tematica expozitiei va fi axata pe: mezeluri, procesarea carnii, abatorizare, produse din carne de baza, distributie, en-gros, zootehnoe, societati colective, achizitie.

Organizatorii se mandresc cu faptul ca expozitia va fi una strict specializata, vizitatorii fiind in proportie covarsitoare oameni de afaceri din industria de procesare a carnii, specialisti etc., publicul larg avand o prezenta de doar 15 % din totalul care se spera sa depaseasca 200.000.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...