Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si fabrica de carne, parteneri media la eurocarne 2012-verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A 25-a editie a Salonului International de Tehnologie, Procesare, Conservare, Refrigerare si Distributie a carnii, Eurocarne, se va desfasura in periaoda 24-27 mai 2012 la Verona, Italia. La aceasta manifestare, agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor fi parteneri media, urmand a fi prezente cu un stand propriu.

Organizata pe o suprafata de 300.000 de mp, Eurocarne 2012 se anunta inca de acum unul dintre cele mai importante evenimente mondiale din industria de procesare a carnii. Tematica expozitiei va fi axata pe: mezeluri, procesarea carnii, abatorizare, produse din carne de baza, distributie, en-gros, zootehnoe, societati colective, achizitie.

Organizatorii se mandresc cu faptul ca expozitia va fi una strict specializata, vizitatorii fiind in proportie covarsitoare oameni de afaceri din industria de procesare a carnii, specialisti etc., publicul larg avand o prezenta de doar 15 % din totalul care se spera sa depaseasca 200.000.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...