Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

infoALIMENT și Fabrica de Carne, parteneri oficiali ai Conferinţei Internaţionale “Excellence in Supply Chain Management”

Autor: Meat MIlkjoi, 14 noiembrie, 2013

Cele mai noi tendinţe din domeniul managementului depozitelor

APTUS Software şi Manhattan Associates organizează în data de 21 noiembrie 2013 cea de-a treia ediţie a Conferinţei “Excellence in Supply Chain Management”, un eveniment în care vor fi prezentate aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment sunt Manhattan Associates, Intermec, Vocollect, Demand Solutions, Elo Digital şi AVITECH, alături de Agenția infoALIMENT și revista Fabrica de Carne.

Participanţii la Conferinţă vor avea ocazia să descopere soluţii eficiente pentru domeniul logisticii, prezentate de importanţi specialişti în managementul depozitelor, inclusiv din rândul celor care beneficiază deja de o astfel de soluţie.

Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări activităţile specifice din depozit şi de a controla stocurile în timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri – fizic şi scriptic, de la intrarea lor în depozit până la ieşirea lor finală, devine o activitate eficientă, executată în timp util.

Agenda şi detaliile evenimentului sunt disponibile la link-ul event.aptus.ro.

Participarea la conferinţă este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă (până pe data de 18 noiembrie 2013). Mai mult, toţi participanţii vor primi cadou cartea „Dynamic Supply Chains”, de John Gattorna, iar la finalul evenimentul se vor trage la sorţi câştigătorii a două premii deosebite: o evaluare gratuită a operaţiunilor din depozit şi o tabletă Apple iPad.

Pentru detalii suplimentare despre conferinţă sau pentru confirmarea participării, cei interesaţi pot contacta APTUS Software pe adresa de e-mail event@aptus.ro sau la numărul de telefon 0749.099.007. Formularul de înscriere este disponibil şi la link-ul event.aptus.ro.

Despre APTUS Software

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte. Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză. APTUS Software propune soluţii software inovatoare şi accesibile, ce îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii.

Noua conferință Global GAP se adresează în primul rând fermierilor
Autor: meatmilk  /   luni, 6 februarie 2017

“LANȚUL  ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P. A doua ediţie a conferinţei Global G.A.P. în România   Compania de consultanţă INAQ Consulting, în parteneriat cu proprietarul standardelor GLOBAL G.A.P.,va organiza in ziua de 24  februarie 2017, la orele...

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.   Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica...