Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Infoaliment si revista fabrica de carne, la anuga 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre cele mai mari expozitii din lume dedicata industriei alimentare, ANUGA, manifestare ce se desfasoara la Koln, a gazduit delegatia agentiei infoALIMENT si a revistei Fabrica de Carne. Echipa infoALIMENT a fost condusa de doamna Claudia Bocean, Director General al agentiei.

In cursul prezentei la expo ANUGA 2011, delegatia noastra a avut numeroase intalniri cu reprezentanti ai producatorilor si procesatorilor de carne din Europa, multi dintre acestia urmand sa deschida linii de colaborare cu infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

De o deosebit de buna primire s-a bucurat varianta in engleza a revistei Fabrica de Carne, cititorii din cele mai diverse tari, prezenti la expozitie, remarcand tematica bogata, multitudinea de informatii si profesionalismul echipei redactionale.

In editia cu numarul 17 al revistei, vom publica un amplu reportaj cu privire la prezenta delegatiei infoALIMENT la ANUGA, una dintre cele mai importante manifestari expozitionale din lume.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...