Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si revista fabrica de carne, la anuga 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre cele mai mari expozitii din lume dedicata industriei alimentare, ANUGA, manifestare ce se desfasoara la Koln, a gazduit delegatia agentiei infoALIMENT si a revistei Fabrica de Carne. Echipa infoALIMENT a fost condusa de doamna Claudia Bocean, Director General al agentiei.

In cursul prezentei la expo ANUGA 2011, delegatia noastra a avut numeroase intalniri cu reprezentanti ai producatorilor si procesatorilor de carne din Europa, multi dintre acestia urmand sa deschida linii de colaborare cu infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

De o deosebit de buna primire s-a bucurat varianta in engleza a revistei Fabrica de Carne, cititorii din cele mai diverse tari, prezenti la expozitie, remarcand tematica bogata, multitudinea de informatii si profesionalismul echipei redactionale.

In editia cu numarul 17 al revistei, vom publica un amplu reportaj cu privire la prezenta delegatiei infoALIMENT la ANUGA, una dintre cele mai importante manifestari expozitionale din lume.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...