Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Infoaliment si revista fabrica de carne, la anuga 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre cele mai mari expozitii din lume dedicata industriei alimentare, ANUGA, manifestare ce se desfasoara la Koln, a gazduit delegatia agentiei infoALIMENT si a revistei Fabrica de Carne. Echipa infoALIMENT a fost condusa de doamna Claudia Bocean, Director General al agentiei.

In cursul prezentei la expo ANUGA 2011, delegatia noastra a avut numeroase intalniri cu reprezentanti ai producatorilor si procesatorilor de carne din Europa, multi dintre acestia urmand sa deschida linii de colaborare cu infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

De o deosebit de buna primire s-a bucurat varianta in engleza a revistei Fabrica de Carne, cititorii din cele mai diverse tari, prezenti la expozitie, remarcand tematica bogata, multitudinea de informatii si profesionalismul echipei redactionale.

In editia cu numarul 17 al revistei, vom publica un amplu reportaj cu privire la prezenta delegatiei infoALIMENT la ANUGA, una dintre cele mai importante manifestari expozitionale din lume.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...