Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Informare de presa: noul presedinte al ansvsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de secretar de stat, este domnul Mihai Turcanu.

Numirea in functie a domnului Mihai Turcanu a fost semnata de catre Primul-ministru in data de 23 mai.

Prin decizie a Primului-ministru, in data de 21.05.2012 au fost desemnati in functiile de vicepresedinti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, domnul Vladimir Alexandru Manastireanu si domnul Marian Pintur.

Noii vicepresedinti ii succed pe domnii Csutak-Nagy Laszlo si Corneliu Ceica.

Tot in aceeasi data, Primul-ministru a semnat eliberarea din functia de presedinte a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a domnului Radu Roatis Chetan.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...