Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Informare de presa: noul presedinte al ansvsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de secretar de stat, este domnul Mihai Turcanu.

Numirea in functie a domnului Mihai Turcanu a fost semnata de catre Primul-ministru in data de 23 mai.

Prin decizie a Primului-ministru, in data de 21.05.2012 au fost desemnati in functiile de vicepresedinti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, domnul Vladimir Alexandru Manastireanu si domnul Marian Pintur.

Noii vicepresedinti ii succed pe domnii Csutak-Nagy Laszlo si Corneliu Ceica.

Tot in aceeasi data, Primul-ministru a semnat eliberarea din functia de presedinte a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a domnului Radu Roatis Chetan.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...