Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Informare de presa: noul presedinte al ansvsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de secretar de stat, este domnul Mihai Turcanu.

Numirea in functie a domnului Mihai Turcanu a fost semnata de catre Primul-ministru in data de 23 mai.

Prin decizie a Primului-ministru, in data de 21.05.2012 au fost desemnati in functiile de vicepresedinti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, domnul Vladimir Alexandru Manastireanu si domnul Marian Pintur.

Noii vicepresedinti ii succed pe domnii Csutak-Nagy Laszlo si Corneliu Ceica.

Tot in aceeasi data, Primul-ministru a semnat eliberarea din functia de presedinte a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a domnului Radu Roatis Chetan.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...