Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Informare de presa: noul presedinte al ansvsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de secretar de stat, este domnul Mihai Turcanu.

Numirea in functie a domnului Mihai Turcanu a fost semnata de catre Primul-ministru in data de 23 mai.

Prin decizie a Primului-ministru, in data de 21.05.2012 au fost desemnati in functiile de vicepresedinti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, domnul Vladimir Alexandru Manastireanu si domnul Marian Pintur.

Noii vicepresedinti ii succed pe domnii Csutak-Nagy Laszlo si Corneliu Ceica.

Tot in aceeasi data, Primul-ministru a semnat eliberarea din functia de presedinte a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a domnului Radu Roatis Chetan.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...