Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Inge van damme, din belgia, a castigat marele premiu pentru Știinta si tehnolohie a congresului mondial al carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recent, la Paris, a avut loc cel de-al XIX-lea Congres Mondial al Carnii, in cadrul caruia au fost dezbatute teme de importanta majora legate de industria globala a productiei si procesarii de carne, atat din punct de vedere economic, tehnologic, cat si stiintific.

Cu aceasta ocazie, intre 7 si 12 august, a fost organizat un concurs stiintific la care au participat tineri oameni de stiinta din intreaga lume. Castigatoarea Marelui Premiu pentru Știinta si Tehnologie a fost desemnata Inge Van Damme, cercetatoare din Belgia, care a fost recompensata pentru lucrarea de cercetare care a avut ca tema Diminuarea impactului enteropatogenic al Yersinia in timpul abatorizarii carcaselor de porc.

Inge Van Damme este masterand al Universitatii de Medicina Veterinara din Gent.

Premiul a fost acordat cu aprobarea unanima a comisiei de evaluare si a avut valoarea de 5.000 de dolari.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...