Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ingrediente pentru carne de la Reviva Foods

Autor: Meat MIlkjoi, 7 noiembrie, 2013

Compania S.C. REVIVA S.R.L. cu sediul în localitatea Apahida, județul Cluj comercializează o gamă variată de produse şi ingrediente alimentare naturale şi dietetice. Activitatea societăţii a avut de la început un caracter inovativ, aspect care se manifestă şi în prezent prin proiecte de cercetare-dezvoltare în domeniul alimentar şi cel al biocombustibililor cu tehnologii brevetate.

Produsele acoperă o gamă diversificată de cereri de la nivel industrial pâna la consumul casnic şi se pot dezvolta produse personalizate conform cerinţelor specifice ale clienţilor. Departamentul de cercetare-dezvoltare îşi concentrează atenţia asupra alimentaţiei sănătoase a populaţiei şi propun o serie de produse cu conţinut ridicat de proteine, fibre şi vitamine.

Printre produsele și ingredientele destinate industriei cărnii se numără: texturatele din soia, acestea fiind o proteina alternativa la carne, aditiv alimentar care îmbunătăţeşte calităţile produselor finite in care este folosit si utilizarea lui mareste rentabilitatea economica și concentratele proteice de soia funcționale care au valori nutritive inalte si eficienta economica deosebita; au o gama larga de utilizare.
Mai multe despre produsele și ingredientele Reviva pe www.revivafoods.com.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...