Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ingrediente speciale Natex pentru produsele din carne

Autor: Meat MIlkvineri, 14 februarie, 2014

Compania clujeană Natex oferă o gamă variant de aditivi, condiment și mixuri pentru procesatorii de produse din carne. Condimentele produse de Natex au doua caracteristici principale: combinatia de condimente asigura un gust traditional; condimentele sunt extracte sau oleorezine (piper negru, boia, nucsoara, ghimbir etc.) de cea mai buna calitate din punct de vedere microbiologic.

Natex ofera atat condimente si aditivi separat, cat si amestecuri de condimente pentru salamuri si carnati, în diferite variante. Pentru a veni in intampinarea nevoilor speciale ale clientilor, Natex ofera si condimente special formulate la cererea clientului.

Natex este o societate de productie cu capital romanesc integral privat, fiind fondata in anul 1990. Firma are in proprietate 5 ha de teren si spatii construite in suprafata de 8.000 mp pentru productie, depozitare, laboratoare si birouri.

Gama de produse fabricate de Natex a crescut in fiecare an si consta in prezent din 2 grupe principale: ingrediente pentru industria alimentara si bauturi si produse alimentare pentru vanzare cu amanuntul.

Pe langa activitatea de productie si comercializare a propriilor produse in Romania, NATEX desfasoara si activitate de comert international cu produsele sale si ale altor producatori romani de produse alimentare si bauturi, pe pietele din Spania , Italia, Cipru, Belgia.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...