Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Inovație: Activia, iaurt de băut cu semințe de in și mix de fructe

Autor: meatmilkluni, 27 august, 2018

(Comunicat) Consumatorii au devenit tot mai preocupați de o alimentație echilibrată și au început să includă în meniul lor ingrediente simple, dar care să le ofere aportul de nutrienți necesar pentru organism. Unele dintre cele mai recomandate ingrediente care conțin o mulțime de substanțe hrănitoare sunt semințele. Introduse în alimentație, acestea oferă multiple beneficii, fiind ușor de folosit în diferite combinații.

 

Printre cele mai utilizate tipuri de semințe sunt cele de in, o sursă importantă de vitamine și fibre, care au fost recunoscute dintotdeauna datorită proprietăților excelente.

 

În acord cu atenția sporită a consumatorilor pentru calitatea produselor și ingredientelor din meniul lor zilnic, Activia aduce pe piață noile iaurturi Activia de băut cu semințe de in și Mango-Ananas sau Kiwi-Pară. Având la bază iaurt cremos din lapte de calitate superioară, semințe de in și mixuri de fructe, acestea sunt opțiuni hrănitoare pentru pauzele dintre mese, indiferent dacă sunt consumate la birou, acasă sau în mișcare.

 

„Cele două  iaurturi noi din gama Activia de băut și reprezintă o inovație datorită ingredientelor utilizate. Semințele de in sunt folosite pentru prima oară în rețetele Activia, oferind un plus de fibre și vitamine. În combinație cu mixurile de fructe, iaurturile sunt sățioase, putând fi consumate ca parte din gustările de care avem nevoie în pauzele dintre mese.”, spune Lavinia Barbu, Brand Manager Activia România și Bulgaria.

 

Semințele de in au un gust bogat în combinație cu iaurtul și sunt o sursă bună pentru un moment de revigorare.Iaurtul cu mango și ananas oferă gustul savuros al fructelor exotice, iar cel cu kiwi și pară este o combinație unică în România, cu un gust dulce-acrișor.

 

Noile sortimente Activia conțin, totodată, și fermentul unic Bifidus ActiRegularis, care contribuie la starea de bine digestivă. Iaurturile sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

 

 

Noile produse fac parte din gama Activia de băut, care conține și alte arome: Căpșuni şi Kiwi, Vişine, Fibre, Fructe de Pădure şi Cereale, Piersici şi Fructul pasiunii, Zmeură şi Rodie și Activia Natur.

 

Despre Activia

 

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

 

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

 

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

Omogenizarea la presiune joasă și fabricarea brânzeturilor maturate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 25 ianuarie 2019

Brânza este un produs care se găsește în majoritatea locuințelor din lumea occidentală. În Uniunea Europeană, consumul de brânză pe cap de locuitor a fost în 2016 de 12,0 kg, estimându-se că va crește până la 19,8, în 2023. UE produce aproape 50% din brânza fabricată în lume, industria brânzeturilor fiind de așteptat să...

Percepția senzorială, noua atitudine a consumatorului de carne și inovația
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 18 ianuarie 2019

Într-o lume globalizată și digitizată, consumatorul contemporan de carne este asaltat de o avalanșă de informații provenite de la autorități guvernamentale de sănătate, experți în nutriție, guru de diete auto-stil, jurnaliști, companii de cercetare a pieței, bucătari celebrii, suporteri ai mișcărilor de mediu și apărători ai...