Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Inovații suprinzătoare în Industria lactatelor, expuse la SIAL Paris 2019

Autor: Nora Marinmiercuri, 31 octombrie, 2018

Având opt hale dedicate industriei alimentare, de la ambalaje, la produse din întreaga lume, târgul internațional SIAL de la Paris, care s-a încehiat recent, a adus în fața vizitatorilor o mulțime de inovații în industria produselor lactate.

 

Printre evidențiatele presei internaționale de specialitate, s-au nunărat: Cooperativa finlandeză de produse lactate Valio, firma Camelicious din Emiratele Arabe Unite, compania Mille din Danemarca, ECCO-F din Bulgaria, producătorul indonezian de brânzeturi Prochiz, compania de testare a siguranței SwissDeCode, Quescrem, di n Spania, cu un surprinzător iaurt de gătit și o inovație olandeză, brânza Spread-It!, care este creată inclusiv cu deșeuri lactate!

 

Reamintim că, dintre companiile românești de profil, nu putem evidenția decât participarea celor de la Unilact Transilvania, Five Continents, Betty Ice și Tip Top, acestea două din urmă fiind profilate, cum se știe, pe înghețată. (Nora Marin-Corespondență de la Paris)

Pachetul de reformă PAC pentru perioada post 2020
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) ”Noul model de performanță este elementul central al reformei PAC și cea mai inovatoare caracteristică a acesteia. Aceste schimbări de paradigmă vor permite Statelor Membre să aibă un cuvânt mai greu de spus în elaborarea politicilor lor naționale, dar vor avea și o responsabilitate mai mare.   Avansarea...

La IFFA 2019, tradiția a întâlnit tehnologia de avangardă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

(Comunicat) Timp de șase zile, IFFA , târgul numărul 1 pentru industria cărnii a arătat modul în care sectorul poate fi adaptat pentru viitor. De la fabrica de carne inteligentă, tendințele de ambalare și siguranța alimentelor, prin etichetarea curată, la așteptările crescânde privind calitatea cărnii, expozanții IFFA au oferit...