Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Inovații suprinzătoare în Industria lactatelor, expuse la SIAL Paris 2019

Autor: Nora Marinmiercuri, 31 octombrie, 2018

Având opt hale dedicate industriei alimentare, de la ambalaje, la produse din întreaga lume, târgul internațional SIAL de la Paris, care s-a încehiat recent, a adus în fața vizitatorilor o mulțime de inovații în industria produselor lactate.

 

Printre evidențiatele presei internaționale de specialitate, s-au nunărat: Cooperativa finlandeză de produse lactate Valio, firma Camelicious din Emiratele Arabe Unite, compania Mille din Danemarca, ECCO-F din Bulgaria, producătorul indonezian de brânzeturi Prochiz, compania de testare a siguranței SwissDeCode, Quescrem, di n Spania, cu un surprinzător iaurt de gătit și o inovație olandeză, brânza Spread-It!, care este creată inclusiv cu deșeuri lactate!

 

Reamintim că, dintre companiile românești de profil, nu putem evidenția decât participarea celor de la Unilact Transilvania, Five Continents, Betty Ice și Tip Top, acestea două din urmă fiind profilate, cum se știe, pe înghețată. (Nora Marin-Corespondență de la Paris)

Eurobarometru: 60 % dintre cetățenii UE consideră benefic comerțul internațional
Autor: meatmilk  /   luni, 25 noiembrie 2019

Rezultatele unui sondaj Eurobarometru special, publicat de Comisia Europeană, arată că 60 % dintre europeni consideră că ei beneficiază personal de pe urma comerțului internațional, procent care este cu 16 puncte procentuale mai mare decât în urmă cu 10 ani, când s-a efectuat ultimul astfel de sondaj.   Acesta a arătat, de...

Adam Grant-Danone: Consumatorii și-au pierdut încrederea în industria alimentară
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 21 noiembrie 2019

Potrivit Dairy Reporter, gigantul alimentar francez Dadone a cerut un spirit de colaborare în industria alimentară și a îndemnat întreprinderile FMCG care operează la nivel mondial să devină certificate ”B Corp”, pentru a se angaja la crearea unui sistem alimentar durabil și la recâștigarea încrederii...