Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

INS: Efectivele de bovine la 1 iunie 2019

Autor: meatmilkluni, 23 septembrie, 2019

Potrivit ultimului raport emis de Institutul National de Statistica, efectivele de bovine existente la 1 iunie 2019 au scăzut faţă de aceeaşi dată a anului 2018, cu 2,0% pe total şi cu 1,6% la efectivul matcă.

 

Analizând distribuţia efectivelor de bovine la 1 iunie 2019 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 iunie 2018, se observă că ponderea acestora a crescut în regiunile:

 

Centru (+0,4 puncte procentuale) şi Sud-Est (+0,3 pp.).

 

Efectivele au scăzut în regiunile:

Sud-Muntenia (-0,3 pp.), Nord-Est (-0,3 pp.) şi Sud-Vest Oltenia (-0,1 pp.), iar în regiunile: Nord-Vest, Vest şi BucureştiIlfov a rămas constantă.

 

Detalii, in graficele de mai jos:

 

 

Participare de excepție a firmei Optimeat la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Și în acest an, participarea companiei Optimeat reprezintă un etalon de profesionalism, standul pe care îl are amenajat în pavilionul B2 fiind în permanență locul desfășurării dialogurilor de afaceri.   Prezent la stand, domnul Dr. Jafar Kabiri a declarat pentru revista Meat.Milk că volumul afacerilor companiei Optimeat s-a...

Claudiu Frânc: Condiționalitatea pe mediu, devastatoare pentru fermierii români
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Aflat în prima zi a târgului Indagra, care se desfășoară în aceste zile în complexul expozițional Romexpo, din București, domnul Claudiu Frânc-Președinte al Federației Crescătorilor de Bovine din România, a declarat în exclusivitate pentru revista Meat.Milk:   ”Tocmai m-am întors din străinătate și am să dau două...