Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ins: pretul principalelor grupe de carne si produse din carne a scazut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat primit din partea INS, preturile principalelor grupe de produse din carne au scazut, la finalul lunii iulie, atat fata de data de 31 decembrie 2011, cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivitacelorasi date, pretul mediu al produselor alimentare a scazut fata de 31 decembrie 2011 cu 2, 09 %, in timp ce cifra de afaceri a companiilor din industria alimentara a crescut cu 0,5 %.

Alte date furnizate de INS sunt: Carne si preparate din carne: – 1,82 %; Carne de bovine: – 1,87 %; Carne de porc: 1,07 %; Preparate din carne: -1,5 %; Conserve din carne: 1,51 %; Peste si conserve din peste: -1,37 %; Peste proaspat: -1,33 %; Alte produse din peste: – 1,62 %.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...