Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ins: pretul principalelor grupe de carne si produse din carne a scazut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat primit din partea INS, preturile principalelor grupe de produse din carne au scazut, la finalul lunii iulie, atat fata de data de 31 decembrie 2011, cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivitacelorasi date, pretul mediu al produselor alimentare a scazut fata de 31 decembrie 2011 cu 2, 09 %, in timp ce cifra de afaceri a companiilor din industria alimentara a crescut cu 0,5 %.

Alte date furnizate de INS sunt: Carne si preparate din carne: – 1,82 %; Carne de bovine: – 1,87 %; Carne de porc: 1,07 %; Preparate din carne: -1,5 %; Conserve din carne: 1,51 %; Peste si conserve din peste: -1,37 %; Peste proaspat: -1,33 %; Alte produse din peste: – 1,62 %.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...