Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

INS: Sacrificările de animale şi producţia de carne în noiembrie 2019

Autor: meatmilkmarți, 14 ianuarie, 2020

În luna noiembrie 2019 faţă de luna octombrie 2019, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la bovine, la porcine şi la ovine şi caprine şi au scăzut la păsări.

 

În comparaţie cu luna noiembrie 2018, numărul sacrificărilor a crescut la porcine şi la ovine şi caprine, a scăzut la păsări, iar la bovine a rămas constant; greutatea în carcasă a crescut la ovine şi caprine şi la păsări, iar la bovine şi la porcine a scăzut. Detalii, în graficele de mai jos:

 

2020 va fi anul inulinei?
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 14 noiembrie 2019

Se pare că în anul 2020, inulina din fibre prebiotice își va avea momentul de grație, datorită dorinței puternice a consumatorului de produse cu mai puțin zahăr, dar cu mai multe proteine ​​și de produse care sprijină sănătatea digestivă, spune consultantul Julian Mellentin, consultant pentru alimente și băuturi, citat de...

Proteine funcționale de origine animală pentru produsele din carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 25 octombrie 2019

Produsele din carne de pasăre pot fi preparate într-o mare varietate. Caracteristicile de calitate ale cărnii brute, în principal reprezentate de compoziția chimică și proprietățile funcționale, joacă un rol-cheie în calitatea produselor finale. Însă, pentru realizarea unui produs de succes este nevoie, pe lângă o carne de...