Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: În ianuarie, comerțul cu alimente a crescut cu 11,6 %

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 16 martie, 2016

Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut în ianuarie, în termeni nominali, cu 2,4% faţă de luna similară de anul trecut, potrivit datelor INSSE publicate ieri.

 

Creşterea a fost determinată de evoluţia ascendentă din comerţul cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor şi al tutunului (+11,6%), comerţul cu ridicata nespecializat (+8,2%), comerţul cu ridicata al echipamentului informatic şi de telecomunicaţii (+7,4%), comerţul cu ridicata al altor maşini, echipamente şi furnituri (+5,1%) şi comerţul cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+2,5%).

 

Scăderi s-au înregistrat la comerţul cu ridicata specializat al altor produse (-8,9%), activităţile de intermediere în comerţul cu ridicata (-2,3%) şi la comerţul cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii (-1,4%).

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...