Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: În ianuarie, comerțul cu alimente a crescut cu 11,6 %

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 16 martie, 2016

Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut în ianuarie, în termeni nominali, cu 2,4% faţă de luna similară de anul trecut, potrivit datelor INSSE publicate ieri.

 

Creşterea a fost determinată de evoluţia ascendentă din comerţul cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor şi al tutunului (+11,6%), comerţul cu ridicata nespecializat (+8,2%), comerţul cu ridicata al echipamentului informatic şi de telecomunicaţii (+7,4%), comerţul cu ridicata al altor maşini, echipamente şi furnituri (+5,1%) şi comerţul cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+2,5%).

 

Scăderi s-au înregistrat la comerţul cu ridicata specializat al altor produse (-8,9%), activităţile de intermediere în comerţul cu ridicata (-2,3%) şi la comerţul cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii (-1,4%).

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...