Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Nivelul sacrificărilor la 31 ianuarie 2016 (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 9 martie, 2016

Conform ultimului Raport emis de INSSE, în luna ianuarie 2016 numărul porcinelor sacrificate a scăzut de aproape 4 ori faţă de luna decembrie 2015.

 

În luna ianuarie 2016, faţă de luna decembrie 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut la bovine, porcine, ovine şi caprine, iar la păsări au crescut.

 

În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la ovine şi caprine şi la păsări, iar la bovine şi porcine au scăzut, precizează raportul INSSE. (În imaginea de deschidere, un instantaneu din cadrul programului infoTRIP al ediției din anul 2014 a Expo-Conferinței Internațonale Meat & Milk; pentru detalii, dați click pe imaginile din interior.)

 

INS3

INS2

ins1

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...