Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Nivelul sacrificărilor la 31 ianuarie 2016 (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 9 martie, 2016

Conform ultimului Raport emis de INSSE, în luna ianuarie 2016 numărul porcinelor sacrificate a scăzut de aproape 4 ori faţă de luna decembrie 2015.

 

În luna ianuarie 2016, faţă de luna decembrie 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut la bovine, porcine, ovine şi caprine, iar la păsări au crescut.

 

În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la ovine şi caprine şi la păsări, iar la bovine şi porcine au scăzut, precizează raportul INSSE. (În imaginea de deschidere, un instantaneu din cadrul programului infoTRIP al ediției din anul 2014 a Expo-Conferinței Internațonale Meat & Milk; pentru detalii, dați click pe imaginile din interior.)

 

INS3

INS2

ins1

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...