Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Nivelul sacrificărilor la 31 ianuarie 2016 (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 9 martie, 2016

Conform ultimului Raport emis de INSSE, în luna ianuarie 2016 numărul porcinelor sacrificate a scăzut de aproape 4 ori faţă de luna decembrie 2015.

 

În luna ianuarie 2016, faţă de luna decembrie 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut la bovine, porcine, ovine şi caprine, iar la păsări au crescut.

 

În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la ovine şi caprine şi la păsări, iar la bovine şi porcine au scăzut, precizează raportul INSSE. (În imaginea de deschidere, un instantaneu din cadrul programului infoTRIP al ediției din anul 2014 a Expo-Conferinței Internațonale Meat & Milk; pentru detalii, dați click pe imaginile din interior.)

 

INS3

INS2

ins1

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...