Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Producția de carne, la 31 iulie 2016 (Info-Grafic)

Autor: Meat MIlkvineri, 9 septembrie, 2016

Potrivit ultimului raport al INSSE, în  luna  iulie  2016  faţă  de aceeaşi  lună a anului  trecut,  numărul  bovinelor  sacrificate  în  abatoare  a  crescut  cu  21,1%.

 

În luna iulie 2016 faţă de luna iunie 2016, numărul sacrificarilor a crescut la porcine, in timp ce la bovine, ovine şi caprine şi la păsări a scăzut; greutatea în carcasă a crescut la  porcine şi la ovine şi caprine, iar la bovine şi la păsări a scăzut, se arată în infograficul INSSE.

 

În comparaţie cu luna iulie 2015, numărul animalelor şi păsărilor sacrificate a scăzut la  toate  speciile;  greutatea  în  carcasă  a  crescut  la  porcine  şi  la  ovine  şi  caprine,  iar  la  bovine şi la păsări a scăzut, precizează INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini.)  

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...