Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Producția de carne și sacrificările, la 31 martie (Infografic)

Autor: Meat MIlkjoi, 19 mai, 2016

Potrivit ultimului comunicat emis de INSSE, în luna martie 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a crescut de aproape 6 ori față  de luna precedentă.

 

În luna martie 2016 față de luna februarie 2016, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la toate speciile.

 

În comparație cu aceeaşi lună  a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate a crescut la toate speciile; greutatea în carcasă  a acestora a crescut la porcine, ovine şi caprine şi păsări şi a scăzut la bovine.

(Pentru detalii, da’i click pe imagini)

 

c insse 3

c insse 2

c insse 1

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...