Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Producția de carne și sacrificările, la 31 martie (Infografic)

Autor: Meat MIlkjoi, 19 mai, 2016

Potrivit ultimului comunicat emis de INSSE, în luna martie 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a crescut de aproape 6 ori față  de luna precedentă.

 

În luna martie 2016 față de luna februarie 2016, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la toate speciile.

 

În comparație cu aceeaşi lună  a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate a crescut la toate speciile; greutatea în carcasă  a acestora a crescut la porcine, ovine şi caprine şi păsări şi a scăzut la bovine.

(Pentru detalii, da’i click pe imagini)

 

c insse 3

c insse 2

c insse 1

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...