Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Producția de carne și sacrificările, la 31 martie (Infografic)

Autor: Meat MIlkjoi, 19 mai, 2016

Potrivit ultimului comunicat emis de INSSE, în luna martie 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a crescut de aproape 6 ori față  de luna precedentă.

 

În luna martie 2016 față de luna februarie 2016, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la toate speciile.

 

În comparație cu aceeaşi lună  a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate a crescut la toate speciile; greutatea în carcasă  a acestora a crescut la porcine, ovine şi caprine şi păsări şi a scăzut la bovine.

(Pentru detalii, da’i click pe imagini)

 

c insse 3

c insse 2

c insse 1

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...