Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne în 2015 (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 10 februarie, 2016

Potrivit ultimului Raport emis de INSSE, în anul 2015, faţă de anul precedent, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 52,2%.

 

În luna decembrie 2015 faţă de luna decembrie 2014, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut, cu excepţia porcinelor.

În anul 2015 comparativ cu anul 2014, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la toate speciile. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

Carne 3

Carne 2

Carne1

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...