Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne în 2015 (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 10 februarie, 2016

Potrivit ultimului Raport emis de INSSE, în anul 2015, faţă de anul precedent, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 52,2%.

 

În luna decembrie 2015 faţă de luna decembrie 2014, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut, cu excepţia porcinelor.

În anul 2015 comparativ cu anul 2014, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la toate speciile. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

Carne 3

Carne 2

Carne1

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...