Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

INSSE: Sacrificările şi producţia de carne în aprilie 2019 (Infografic)

Autor: meatmilkluni, 10 iunie, 2019

(Comunicat) În luna aprilie 2019 faţă de luna martie 2019, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la toate speciile de animale şi la păsări.

 

În comparaţie cu luna aprilie 2018, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la ovine, caprine şi la păsări şi au scăzut la bovine; la porcine, numărul sacrificărilor a rămas constant, iar greutatea în carcasă a crescut. Date suplimentare in graficele de mai jos:

 

Participare de excepție a firmei Optimeat la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Și în acest an, participarea companiei Optimeat reprezintă un etalon de profesionalism, standul pe care îl are amenajat în pavilionul B2 fiind în permanență locul desfășurării dialogurilor de afaceri.   Prezent la stand, domnul Dr. Jafar Kabiri a declarat pentru revista Meat.Milk că volumul afacerilor companiei Optimeat s-a...

Claudiu Frânc: Condiționalitatea pe mediu, devastatoare pentru fermierii români
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Aflat în prima zi a târgului Indagra, care se desfășoară în aceste zile în complexul expozițional Romexpo, din București, domnul Claudiu Frânc-Președinte al Federației Crescătorilor de Bovine din România, a declarat în exclusivitate pentru revista Meat.Milk:   ”Tocmai m-am întors din străinătate și am să dau două...