Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 29 februarie (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 aprilie, 2016

Potrivit ultimului raport INSSE, în luna februarie 2016 numărul păsărilor sacrificate a crescut cu 15,1% față  de aceeaşi lună  a anului precedent.

 

În luna februarie 2016, față de luna ianuarie 2016, numărul animalelor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la bovine şi ovine şi caprine, iar la porcine şi păsări au scăzut.

 

În comparație cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate  şi greutatea în carcasă  a acestora au crescut la toate speciile, cu excepția numărului de bovine sacrificate care a rămas constant, informează INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

insse 1 c  INSSE 2 C  INSSE 3 C

 

 

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...