Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 29 februarie (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 aprilie, 2016

Potrivit ultimului raport INSSE, în luna februarie 2016 numărul păsărilor sacrificate a crescut cu 15,1% față  de aceeaşi lună  a anului precedent.

 

În luna februarie 2016, față de luna ianuarie 2016, numărul animalelor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la bovine şi ovine şi caprine, iar la porcine şi păsări au scăzut.

 

În comparație cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate  şi greutatea în carcasă  a acestora au crescut la toate speciile, cu excepția numărului de bovine sacrificate care a rămas constant, informează INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

insse 1 c  INSSE 2 C  INSSE 3 C

 

 

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...