Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 29 februarie (Infografic)

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 aprilie, 2016

Potrivit ultimului raport INSSE, în luna februarie 2016 numărul păsărilor sacrificate a crescut cu 15,1% față  de aceeaşi lună  a anului precedent.

 

În luna februarie 2016, față de luna ianuarie 2016, numărul animalelor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la bovine şi ovine şi caprine, iar la porcine şi păsări au scăzut.

 

În comparație cu aceeaşi lună a anului 2015, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate  şi greutatea în carcasă  a acestora au crescut la toate speciile, cu excepția numărului de bovine sacrificate care a rămas constant, informează INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

insse 1 c  INSSE 2 C  INSSE 3 C

 

 

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...