Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 30 iunie (Info-Grafic)

Autor: Meat MIlkluni, 8 august, 2016

Potrivit INSSE, in luna iunie 2016 faţă de aceeaşi lună a anului anterior,  numărul  bovinelor  sacrificate  în  abatoare  a  crescut  de  peste 1,5 ori. 

În luna iunie 2016 faţă de luna mai 2016 numărul animalelor şi păsărilor sacrificate a  scăzut  la  toate  speciile;  greutatea  în  carcasă  a  acestora  a  crescut  la  bovine,  iar  la  celelalte specii a scăzut.

În comparaţie cu luna iunie 2015 numărul animalelor şi păsărilor sacrificate a crescut la porcine şi la ovine şi caprin, iar la bovine şi păsări a scăzut; greutatea în carcasă a crescut la porcine, la ovine şi caprine şi la păsări, iar la bovine a scăzut.

(Pentru detalii, dați click pe imagini)

insse 1

INSSE 2

INSSE 3

GfK: În România, încrederea consumatorilor a scăzut cu 37,6 %!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 februarie 2018

(Comunicat) La finalul anului 2017, încrederea consumatorilor în economiile din Europa a continuat să crească ușor. În decembrie, indicele climatului de consum calculat de GfK pentru cele 28 de state din UE a atins valoarea de 21,1 puncte - cea mai ridicată din ultimii 10 ani. La finalul trimestrului al treilea, această valoare era încă...

Nielsen: Atenție, percepția consumatorilor despre private label e favorabilă!
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 ianuarie 2018

Percepțiile despre brandurile cu etichetă privată sunt favorabile în întreaga lume, însă cotele de valoare nu sunt distribuite corespunzător, relevă una dintre ultimele cercetări realizate de Nielsen. Cum e și firesc, succesul etichetei private este cel mai puternic în cazul categoriilor de bunuri de larg consum, în comerțul cu...