Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 30 septembrie (Infografic)

Autor: Meat MIlkjoi, 10 noiembrie, 2016

Potrivit INSSE, în  luna  septembrie  2016  faţă  de  aceeaşi  lună  a  anului  trecut,  numărul  bovinelor  sacrificate  în  abatoare  a  crescut cu 22,7%.

 

În luna septembrie 2016 faţă de luna august 2016, numărul sacrificărilor şi greutatea  în carcasă au crescut la porcine şi la ovine şi caprine, în timp ce la bovine şi la păsări au  scăzut.

 

În comparaţie cu luna septembrie 2015, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă  au crescut la  ovine şi caprine, iar la bovine, porcine şi la păsări, au scăzut, informează INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

c1

 

c3

 

c2

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...